Hvordan fjerne Graffiti fra et tregjerde

September 3

Hvordan fjerne Graffiti fra et tregjerde

Grafitti på tre gjerdet er en frustrerende begivenhet for alle hus. Du kan imidlertid fjerne spraymaling fra gjerdet og har det ser ryddig igjen. Med en liten albue fett og noen tips, vil gjerdet bli brakt tilbake til sin opprinnelige skjønnhet. Her er hvordan å fjerne graffiti fra et tregjerde.

Instruksjoner

•Soak en klut med maling tynnere. Trykk og hold til det berørte området å prøve og nyt maling. Dette fungerer best hvis du er kjøpedyktig komme til graffiti merker før de er tørket og dynket i tre.

•Prøv produktet spesielt å fjerne spraymaling, funnet på et webområde som graffiti (se ressursene nedenfor).

•Rent en strøm skive fra din lokale verktøy leie lagre. Sett den til rundt 3500 psi og skyte strømmen direkte på det berørte området for de beste resultatene. Merk at dette kan skrelle av noen av du har på gjerdet, så det er nødvendig på nytt mål.

•Sand malingen av gjerdet med sandpapir. Hvis du har mye av graffiti, kan du prøve å bruke en orbital sander til helt sand hele området. Hvis et stort område er berørt, kan du sand hele gjerdet og starte fra scratch.

•Paint gjerdet. Hvis du ikke kan fjerne alle spray smerte, velge en maling farge du liker. Prime gjerdet først med en primer ment for utvendige overflater. Deretter bruke en utvendig house paint til å endre fargen på gjerdet.