Hvordan fjerne godt flekker

June 27

Mange mennesker fortsatt bruke godt vann som den primære kilden til vann i sine hjem. Mens godt vann er en billig måte å skaffe en ressurs alle boliger trenger, beviser det problematisk når det gjelder flekker. Godt vann forårsaker ofte oransje flekker på klær og toalett, badekar og vask bassenger. Men ikke få panikk. Vel kan flekker fjernes.

Instruksjoner

Fjerne jern flekker fra porselen og keramikk badekar, dusj, vasker og toalettet boller

•Ikke din disponible hansker for å hindre sitronsaft og andre kjemikalier kommer i en liten uforutsette kutt og skraper på hendene. Spray oppløsningen rengjøring blanding (som kan kjøpes i en jernvarehandel) godt vannet farget overflater. Tillate løsningen å sitte i minst et par minutter før tørke den bort med svamp.

•Hvis en flekk fortsatt, opprette en lime boraks rengjøring pulver og sitronsaft. Gni lim i en langsom sirkelbevegelse på godt vann flekken, arbeider lim inn i keramikk eller porselen. Fyll bøtte med vann og dumpe det i badekar, vask eller toalett å vaske bort lim etter at det hadde noen minutter for å tørke. Bruk svamp for å tørke bort noen lim rester som gjenstår.

•Bruk pimpstein å tørke bort flekker på porselen eller keramikk. Ikke bruk mye press mens du bruker pimpstein; du ønsker ikke å forlate riper på overflaten du rense. Igjen, bruke en bøtte med vann for å skylle bort noen rester igjen på overflaten.

Fjerne jern flekker fra vaskbare klær og tekstiler

•Fyll innholdet sitronsaft flasken i en stor bolle og nyt godt vann-farget plagget i juice. Hvis en flaske sitronsaft ikke vil dekker plagget, hell i en flaske. Tillate plagget suge i ca 15 minutter.

•Rinse plagget grundig i en bøtte med vann, deretter kjøre det gjennom vaskemaskinen med vaskemiddel. Bruk ikke vaskemaskin som bruker godt vann for dette trinnet. Fjerne plagget fra vaskemaskin og sjekk for flekker.

•Bruk et stoff trygt rustfjerner hvis godt vann flekker fortsatt forblir på plagget eller stoff. Følg instruksjonene følger med stoff trygt rustfjerner og hvitvaske igjen, denne gangen med både vaskemiddel og Oxy renhet eller en farge-safe blekemiddel. Hvis plagget er hvit, kan du bruke vanlig blekemiddel.

Tips og advarsler

  • Rengjøringen må gjentas med mindre du er kjøpedyktig installere et filtreringssystem for å hindre flekker i retur. Unngå å bruke vaskemaskiner koblet til godt vann på hvite klær. I stedet går til et vaskeri.