Hvordan fjerne gjenværende Vinyl gulv selvklebende

November 24

Hvordan fjerne gjenværende Vinyl gulv selvklebende

Fjerne lim avhenger identifiserer lim og riktig fjerne produktet som best myke og re flytende limet. For en vinyl gulv bør limet være utformet for vinyl. Dette innebærer fjerning produktet bør være utformet for selvklebende vinyl gulv. Se etter sitrus-type produkter, fordi disse er også laget for å bruke vann og de er mindre giftig å håndtere og arbeide med.

Instruksjoner

•Fjern alle objektene på gulvet og gjør at overflaten av gulvet er ren. Bruk plastfolie og vanntett tape hver døråpningen og langs baseboards og kick platene. Ta sheeting opp ansiktene til skap, fordi splatter vil ødelegge målgang på skap også.

•Rull opp gamle håndklær og plassere dem på sårbare terskelen områder. Du bruker disse ruller for å kontrollere bevegelsen av vann og lim fra nærliggende gulv og tre flater.

•Kople en tappekran adapter å din kjøkkenvasken tappekran. De fleste sitrus-baserte selvklebende removers krever varmt til varmt vann for å vaske av limet. Fyll en mister flaske med fuktighet Extender-produkt som er solgt med den selvklebende remover. Du vil bruke denne løsningen for å holde den selvklebende remover aktiv hvis du fjerner limet under varme forhold der fjerne er sannsynlig å tørke ut.

•Apply lim fjerne til gulvet overflaten med en pensel. Dekke et område ca 3 fot 6 fot. Produktet vil ha en bestemt tidsperiode for aktivisering hvor du skal se limet endre, løfting, bobler eller ellers endre fra hardt til myke. Sitrus-baserte produkter be vanligvis deg å vaske av lim umiddelbart med varm eller varmt vann. Hvis fjerne tørker før alle limet er myk, bør du dis området for å holde fjerne aktiv.

•Mop opp så mye av lim rester som du kan med papirhåndklær og kaste seg umiddelbart i en søppelpose; ellers kan de stivne og holde andre steder. Du må bruke mer enn ett strøk. Arbeidsområdet ditt første før du forstår hvor mange strøk vil være nødvendig og hvor mye rot å forvente. Dette vil hjelpe deg å planlegge fjerning fra resten av gulvet lettere.

•Scrape eller scrub lett med en sparkel og scrubber pad for områder der limet er fanget på noen måte eller tykk. Prøv ikke å skade overflaten hvis du har tenkt å bruke eller refinish gulvet.

Tips og advarsler

  • Flytte håndkleet ruller for å styre og redusere mengden vann raskt. Har ekstra. Det er lurt å ha noen på kranen til å kontrollere mengden av varmt vann slik at ekstra vann ikke brakt på gulvet.