Hvordan fjerne gjengede Plug PVC kloakk rent ut

April 28

Hvordan fjerne gjengede Plug PVC kloakk rent ut

Rent ut plugger er installert på ulike punkter langs en kloakken linjen. Deres formål er å tillate tilgang inne i røret slik at blokkeringer kan fjernes lettere ved å sette inn en kloakk slangen gjennom hullet rent ut og inn i røret. Rense-outs er vanligvis laget av samme plast materiale som resten av pipe - PVC eller ABS - og hetten er koblet til den rent ut for enkel tilgang. Om caps kan klebes, er fjerne dem en enkel prosess som ikke tar mye tid.

Instruksjoner

•Plasser en skiftenøkkel rundt Firkantmutter som er støpt til midten av den rent UTS Beskyttelseskappe. Stram skiftenøkkelen på plass.

•Vri skiftenøkkelen håndtere sakte i retning mot klokken. Dette bør slippe cap's mannlige tråden fra det rent ut. Fortsett å skiftenøkkelen til hettens tråden slippes fullstendig fra det rent ut.

•Spray noen gjennomtrengende smøremiddel rundt skjøten der hetten tråder i rent ut hvis hetten vil ikke rikke seg; Dette kan skje hvis cap ikke har blitt fjernet stund. Vente 20 minutter før smøremiddelet å sive inn tråder.

•Plasser skiftenøkkelen tilbake på lokket, og stram den på plass. Slå den mot klokken igjen. Hvis det er fortsatt vanskelig å rikke, gjelder mer smøremiddel og vente enda 20 minutter. Fortsett på denne måten til lokket kan fjernes.

Tips og advarsler

  • Når du plasserer lokket tilbake på den rent ut, rengjør trådene på hetten i tillegg til den rent ut med en fuktig klut, og wrap noen rørleggers tape rundt cap trådene før threading det tilbake til slutten av den rent ut.
  • Plass en stålrør over fastnøkkel håndtaket for å få mer innflytelse for å aktivere pluggen.