Hvordan fjerne Gel Ink flekker fra klær

April 30

Penn blekk kommer i ulike former og forlater ulike flekker på klær. Gel penn blekk inneholder pigmenter og en vannbasert gel, produsere karakteristiske tykkelse som gjør disse penner populær. Gel penn blekkflekker pleier å bli lenger enn andre typer blekk og krever umiddelbar behandling å forhindre permanent flekker. Bruke upassende metoder kan føre misfarging av farget klær, så alltid prøve rengjøring stoffet på et små område før behandling av hele stoffet.

Instruksjoner

•Fyll en beholder med kaldt vann og dip stained området i vannet i 20 minutter. Bruk et papirhåndkle for å pletten flekken å absorbere fuktighet.

•Lay to ark med papir håndkle på en ren selv overflate. Plass området med flekken på tørkepapir. Spray flekken med en alkohol-basert hairspray å bryte ned skjær. Pat flekken med papirhåndklær å absorbere flekken. Gjenta for å fjerne så mye blekk som mulig.

•Våt flekken med en neglelakk remover, legge noen dråper av klar væske vaskemiddel og gni området med fingrene. Skyll av vaskemiddel og neglelakk remover med vann.

•Fyll en stor, rustfritt stål pot med vann til om lag 3 inches fra kanten og koke den. Legge til 3/4 til 1 kopp kommersielt flekkfjerningsmiddel og røre å oppløse. Skru ned varmen å putre og Legg en farget klær elementet i potten i en time. La brygge avkjøles til romtemperatur, overføre klær elementet til vaskemaskinen og vask som vanlig. Bare bruk denne metoden med klær som du kan vaske med varmt vann.

•Mix like deler vann, pulverisert vaskemiddel og ammoniakk til lage en lime. Lim gjelder eventuelle gjenværende spor av blekk og la den i fem minutter. Ikke la lim kommer i kontakt med andre områder fordi den kan gjøre farger å visne. Skyll det behandlede området med vann for å fjerne eventuelle rester.