Hvordan fjerne garvesyre fra trappene i et basseng

February 6

Hvordan fjerne garvesyre fra trappene i et basseng

Tanniner er naturlig forekommende partikler i planter, blomster, trær og andre organiske materialer. De spiller en vesentlig rolle i smakstilsetning og farging av vin, og urter som inneholder tanniner brukt under soling skjuler i århundrer. Tannin coloring kan forårsake problemer i svømmebasseng. Når blader, grener og annet organisk materiale faller i vannet og slå seg ned på trappen, vegger eller gulv av bassenget, kan de la svart eller rust-farget flekker. Garvesyre løses under en intensiv klor behandling.

Instruksjoner

•Øk vannsirkulasjon i bassenget. Avhengig av du har, kan du bare slå pumpen høyere. Ved hjelp av en bunnen-rengjøring vakuum kan også øke vannsirkulasjon, som vil øke flekkens eksponering for klor i bassenget.

•Measure nivået på gratis klor i bassenget, med en kjemisk test kit. Følg instruksjonene for å sikre at du leser gratis klor nivået. Gratis klor kamper av bakterier i bassenget. Et generelt inneholder to til fire deler per million deler vann.

•Legg en super dose av klor som sjokk behandling. Ekstra klor må ta din gratis klor lesing til minst seks PPM for en effektiv sjokk behandling. Bruk vanlig klor produktet eller spesielle sjokk behandlinger.

•Legg den anbefalte klor for å opprettholde en lesning av minst seks PPM i to dager, eller til du ser tannin flekken oppløse helt. Når flekker er borte, slutte å legge til ekstra klor. Vannet bør tilbake til normalt PPM lesing innen to dager.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruker C-Vitamin tabletter på flekken og det begynner å oppløse, har flekker. De krever ulike former for behandling.
  • Les alle produkt og advarsler for klor produkter og sjokk behandlinger å unngå ødelegger bassenget eller gjør bassenget usikre for svømmere.