Hvordan fjerne gamle vinduer fra Windows & Erstatt med silikon

October 22

Hvordan fjerne gamle vinduer fra Windows & Erstatt med silikon

Skifte putty rundt vindusrutene er en rutinemessig vedlikehold av hjem ork. Mens det er lett å gjøre, puttying er tidkrevende og må gjentas når den gamle fuger begynner å forvitre. Silikon tetninger har lengre levetid enn de tradisjonelle forbindelsene. Enda bedre, det er enkelt å bruke, skaper en vind - og vanntett forsegling, og er lett å rydde opp.

Instruksjoner

Forberedelse og utførelse

•Fjern vinduet sash og legge den på en vannrett arbeidsflate. Bruk kanten på kitt kniven for å fjerne gamle glass sammensatte eller kitte. Fjern rutene glass og stable dem i et trygt sted.

•Bruk en fem-i-ett maler verktøy eller en gammel flathead skrutrekker for å fjerne resten av gammelt kitt fra sporene av rammen. Sand områdene tidligere dekket med kitt. Brett arket sandpapir i kvartalene og bruke indre stiffest hjørnet for å nå alle sprekker og kløfter. Fjerne alle spor av sagmugg og gammelt kitt med en støvsuger eller ShopVac. Tørk av de preparerte overflatene med en klut fuktet knapt med aceton. La overflaten tørke ordentlig.

•Fjern lokket fra røret av silikon tetninger og lagre den for recapping røret når du er ferdig. Klipp spissen fra røret i 45-graders vinkel med en skarp kniv. Sett røret i fuger pistolen slik at tipset er vendt fra utløseren. Teste en liten mengde av fuger på et ekstra stykke tre sørge for det er dispensing riktig.

•Plasser røret tips til en groove på vindusrammen, skyter fuger maskingevær og bruke en perle av silikon tetninger hele veien rundt ruten åpningen. Bruk en masse fuger fordi overflødig som oser ut av sporet skal brukes senere. Når du har brukt perlen av fuger, inn riktige ruten i glass som passer åpningen. Kontroller at det er godt sitter i silikon og deretter bruke lett trykk med fingrene for å sikre at alle kanter gjør kontakt med fuger og fjerne noen fanget luftbobler.

•Dampen en enkel med en våt tørkepapir, deretter kjøre fingeren gjennom den overskytende fuger og langs kanten av glasset hvor den møter rammen å sikre en god, tett forsegling.

•Tillat silikon tetninger sette uforstyrret i 24 timer. Fjern overflødig utstryk silikon på glass med varmt vann og en myk klut håndkle. Silikon vil danne små baller som ruller av glass, lett tørkes av med en fuktig klut håndkle.