Hvordan fjerne gamle støpejern drenere rørene

October 5

De fleste boliger bygget siden 1980 har avløp avløp som består av rustfritt stål eller PVC. Mange eldre boliger har avløp som er laget av støpejern, som det ble brukt i rørsystemene for over hundre år. Hvis du har en eldre hjemme som har en støpejern avløp, er det mulig at du må erstatte den. Drainpipe, kan ha mislyktes, eller du ønsker kanskje å oppdatere rørleggerarbeid hjemme med PVC. Uansett årsak, kan du fjerne en gammel støpejern avløp etter en ukomplisert prosedyre.

Instruksjoner

•Spray beslag av støpejern avløpet rør med en gjennomtrengende katalysator. Nyt innredning med katalysator, og la den sitte i 20 minutter. Gjennomtrengende katalysator kan kjøpes fra noen maskinvare eller hjemme forbedring butikken. Det er en petroleum-basert produkt som brukes til å løsne fast inventar.

•Plasser en pipe skiftenøkkel på montering og en annen pipe skiftenøkkel nedenfor. Slå montering mot mens du holder den andre fastnøkkel stabil. Hvis montering ikke vil slå, spray det igjen med gjennomtrengende katalysator og prøv på nytt. Noen ganger kan du arbeide montering løs bruker denne fremgangsmåten.

•Skjære ut delen av støpejern renne med en Stempelkompressorer så hvis du ikke kan koble den ved hjelp av pipe skiftenøkler. Kutte røret rett over og ta beslag i kuttet. Gjøre kutt square som mulig å gjøre det enklere å feste et nytt rør.