Hvordan fjerne gamle fliser lim

June 12

Hvordan fjerne gamle fliser lim

Fjerne fliser kan være en lang hard rotete opplevelse. Mesteparten av tiden krever det deg manuelt rippe fliser fra undergrunnen, unngå gjøre skade undergrunnen i prosessen. Når brikkene er borte, det er fortsatt en god bit av arbeid som må gjøres i å fjerne gamle fliser limet som gjenstår. Fliser limet vanligvis brukes til å sikre flisene varer vanligvis i flere tiår. Slik kan fullstendig fjerning av limet være nesten like tidkrevende som fjerne flisen, spesielt hvis undergrunnen er forblir uskadet. Fjerning er mulig men med en kombinasjon av prosesser som strimler bort limet litt om gangen til alle spor er borte.

Instruksjoner

•Skyv en etasje scrapper over overflaten på limet Hvis plassert på gulvet. Bruke et roterende verktøy med karbid grout blad for å skrape bort lim på veggen. Leie gulvet scrapper fra en oppussing butikken eller utstyr utleie butikk. Kjøre scrapper bladet eller grout blad over overflaten av limet, med baksiden og frem bevegelse av bladene å skjære gjennom limet. Feie opp kuttet lim og i tråd med lokale forskrifter.

•Fjern noen fest venstre etter skrape på gulvet med kokende vann. Hell kokende vann over limet på gulvet å bløtgjøre limet. Vent en minutt for vann suge i, og da dekke vannet med en klut. Vente ytterligere to minutter for vann avkjøles og deretter Fjern fille med myknet limet. Bruk hansker under fjerningen å beskytte hendene fra varmen. Nytt vann etter behov til du har fjernet lim så mye som mulig.

•Fjern lim igjen fra skraping i veggen med varmepistol. Slå på pistolen og holder den ca fem inches fra overflaten av veggen. Direkte varme langs overflaten av veggen varme limet og gjør det lettere å fjerne. Vær heatgun konstant bevegelse for å hindre glohet veggen. Bruke varmen i 30 sekunder og deretter fjerne myknet limet med en sparkel. Gjenta prosessen etter behov til du har fjernet alle men sporstoffer mengder limet.

•Vaskestasjonen tømmes overflaten med en blanding av en gallon varmt vann, en cp. ammoniakk og en tsp. oppvaskmiddel med en scrub pensel. Skrubbe hele overflaten gamle limet for å fjerne eventuelle rester igjen fra fjerningen. Skyll overflaten med rent vann og deretter blot det tørre med et håndkle å fullføre fjerningen.