Hvordan fjerne gamle busker og busker

June 20

Noen ganger har en bush eller busken bare å gå. Om anlegget har grodd sin plass, blir syke eller bare utslitt velkommen, er prosessen for fjerning omtrent det samme. Dessverre, jo større er bush eller busken større jobb å fjerne den. Fysisk oppgaven fjerne busk er bare en del av prosjektet. Du må drepe røttene for å forhindre at bush eller busken vokser tilbake. Mens aktiviteten kan være arbeid-intens, krever det bare grunnleggende håndverktøy ofte besatt av gjør det selv Gartner eller hus.

Instruksjoner

•Spray busk med en herbicid som inneholder triclopyr eller glyfosat. Triclopyr dreper woody planter, mens glyfosat er et bredspektret ugressmiddel som dreper de fleste planter det kommer i kontakt med. Denne prosessen dreper plante- og røtter, hindre gjenvekst fra noen rot segment etter fjerning av busken. La om fire uker for kjemikalier ta full effekt før du prøver å fjerne bush.

•Trekk busk ut med en lastebil. Dette er ikke alltid praktisk, men det er den enkleste metoden. Koble et kjede eller tunge tau rundt foten av busk og koble til opphenget av lastebil eller sport nyttekjøretøy. Kuttet røtter med en liten kjedesagen eller hånd beskjæring så som de blir eksponert. Denne prosessen er bare mulig hvis en bil kan få nær busk uten å forårsake mye skade på plenen eller landskapet.

•Skjære busk eller bush om en fot over bakken Hvis manuell fjerning er nødvendig. Bruk en med en motorsag eller hånd beskjæring så for å gjøre kutt. Det er lettere å fange busk fjerning hvis du har litt av et håndtak. Avhengig av arten av busk er det ofte flere stammer eller kofferter kommer fra bakkenivå. Fjern fra arbeidsstedet.

•Dig med en spade rundt busk base å avsløre røttene. Skjær røttene bruke en pruning så og fjern stumper av busken fra bakken. Fjern så mye av rot som mulig hvis du planlegger å bruke bakken for en hage. Fjern røtter fra området der alle nye busker er å være plantet.

Tips og advarsler

  • Bruk en stubbe jeksel for å fjerne større busk stubber. Dette gjøres vanligvis av en entreprenør bruker spesialiserte utstyr som sliper stump i tre sjetonger under bakkenivå.
  • Bruk vernebriller og stål-toed støvler, og følg alle forholdsregler mens du arbeider med Kjedesag.