Hvordan fjerne gamle blodflekker fra en madrass

October 8

Hvordan fjerne gamle blodflekker fra en madrass

Blodflekker på en madrass kan bli permanent hvis du ikke vasker dem snart etter at de skjer. Madrasstrekk beskytter ikke alltid helt, og noen ganger flekker sive gjennom. Eldre blod flekken er, jo vanskeligere er det å fjerne. Bruk vanlige husholdningsartikler for å fjerne blodflekker fra en madrass snarest du legge merke til dem.

Instruksjoner

•Bruk gummihansker å beskytte deg mot mulige infeksjoner i blodet. Feilfri frisk blod på en madrass med papirhåndklær. Blot blod flekken i stedet for rubbing den. Trykk lett på papirhåndklær til å absorbere blod.

•Fyll en sprayflaske med vann. Legg 2 ss. hvit eddik, og riste flasken å blande løsningen.

•Spray eddik løsningen på blod flekken før det er dekket. Blot flekken området med mer papirhåndklær til å absorbere blodet som sivet inn madrassen. Fortsette å spray og blot området til ingen mer blod kommer opp med denne metoden.

•Apply 2-3 dråper flytende dish såpe å flekken. Bruk en skrubbe børste for å arbeide såpe i området, og deretter blot flekken med papirhåndklær. Fyll sprayflaske med vann og spray flekken å Skyll den av. Fortsett å bruke såpe, blot området og skyll den av. Hvis flekken fremdeles vises, kan du fjerne den med hydrogenperoksid.

•Apply hydrogenperoksid til blod flekken med en bomull pute. La den skum og deretter blot området med papirhåndklær. Skyll blod flekken ved å spraye den med vann, og fortsette å bruke hydrogen peroxide å få blodet av madrassen.