Hvordan fjerne fuktighet Buildup fra en lukket bil baldakin

January 24

Dugg, morgendugg og høy luftfuktighet kan forårsake fuktighet buildup inni en lukket bil baldakin. En bil baldakin eller carport, er en midlertidig struktur som brukes til å beskytte biler mens de er parkert. Et plutselig fall i temperatur kan føre til fuktighet fanget inne i en bil baldakin kondensere på strukturen og fall fra taket som regn. Du kan fjerne fuktighet buildup i en bil baldakin før det får en innendørs regndusj ved å velge og sette opp en effektiv dehumidification system.

Instruksjoner

•Measure høyde, bredde og lengde på bilen baldakin med et målebånd og multiplisere tre tallene for å bestemme det totale volumet. Bruk en elektrisk avfukteren som kan håndtere volumet du vil bruke den i. De fleste avfuktere har volumet området graf og virkningsgrad på siden av boksen.

•Plasser avfukteren en bortgjemt beliggenhet hvor det ikke vil bli rammet av kjøretøy. Sett enheten er på en stabil og jevn overflate.

• Kjør kontinuerlig drenering slangen fra baksiden av avfukteren enheten ut av bilen kalesjen og i tilstøtende gården.

• Kjør en jordet utendørs skjøteledning fra elektrisk stikkontakt avfukterens makt plugg. Fjern alle deler av den elektriske ledningen fra vann drenering området bak avfukteren.

•Vri på avfukteren og justere innstillingen i henhold til produsentens instruksjoner. Noen enheter kan programmeres og kan forhåndsinnstilles med automatisk på og av ganger.

•Juster innstillingene etter noen dager, om nødvendig, til fuktighet opphoping er borte.

Tips og advarsler

  • Drenering slanger kan fashioned fra en slangen med en indre diameter litt større enn den ytre diameteren opprinnelige drenering slangen. Skyv større slangen minst 2 inches på slutten av opprinnelige og bruke en justerbar slangen klemme for å holde dem sammen.
  • Koble og deaktivere avfukteren hvis du oppdager en dam av vann omringer den. Når det har ingen kilde for makt, er det trygt å undersøke drenering lekkasjen.