Hvordan fjerne fugleskitt fra tre dekk

March 1

Hvordan fjerne fugleskitt fra tre dekk

Det er avslappende å sitte på dekk din og se fuglene som flyr rundt hagen din. Men hva er ikke hyggelig er finne fugl droppings hele tre dekk. Når avføringen har tørket, er det ikke så enkelt som bare spyling av dekk til fjerne flekker. Bruk metodene rett fjerne fugleskitt å få dekket rent uten at tre.

Instruksjoner

•Sett på et par gummihansker å beskytte hendene. Fylle en bøtte med varmt vann. Legg en skvett flytende dish såpe, og blandingen såpe og vann.

•DIP en stiv kratt pensel i vannet. Skrubbe så mye av fugleskitt fra skogen som mulig.

•Rinse området med vann fra hageslange fjerne løsnet avføring og såpe. Inspisere området for å se om alle avføringen er borte. Avhengig av alvorlighetsgraden av avføringen, kan en skrubbe børste og såpevann være alt som er nødvendig.

Hvis noen av avføringen er der fremdeles, rense treet med en kommersiell kortstokk renere. Velge en miljøvennlig produkt trygt for rundt planter og gartner. Følg instruksjonene på flasken for bestemte bruk, som dette varierer blant produktene. Skyll dekk etter rengjøring.

Tips og advarsler

  • En strøm skive kan også brukes til å fjerne fugleskitt fra tre dekk. Velge en strøm skive med 1500 psi eller mindre å hindre skade på veden. Bruk et bredt, fan-jet dyse, og grip munnstykket om 12 tommene fra overflaten når rengjøring.