Hvordan fjerne fugleskitt fra kobber tak

September 27

Kobber tak er energieffektiv og vakre, men fugleskitt kan flekken og misfarges dette strålende metallet. For å fjerne fugleskitt, må du være forsiktig fordi kobber er myk og kan ikke bli skrubbet med metall eller mange rengjøringsmidler. Men er det en enkel og naturlig måte å fjerne fugleskitt fra kobber tak.

Instruksjoner

•Sweep alle rusk av taket. Du må gjøre dette først slik at når du rense taket du ikke ender opp bare smøre gjørme rundt på overflaten.

•Lag en rengjøring lim av eddik, salt og sitronsaft. Begynn med 2 kopper eddik, 2 kopper sitronsaft og 1 1/2 kopper salt i grunne plast badekar. Du kan gjøre mer hvis nødvendig.

•Scrub taket med salt blandingen. Salt vil skrubbe av fugl droppings, men det ikke vil ripe taket fordi salt vil smelte bort snarere enn skrape din kobber. Du kan rengjøre store områder med push-kosten, eller små områder med kratt pensel med plast bust. I sitronsaft og eddik vil skinne hele taket.

•Rinse ned taket. Bruk en hageslange til å sørge for at alle salt, eddik og sitron juice er gått fra taket.

•Shine din taket med kobber polsk. Hvis du har et stort tak, foretrekker du kanskje å tillate en beskyttende patina å utvikle på taket. Men liker mange mennesker små kobber tak og overheng til å være "penny-lyse." Hvis du vil beholde din kobber lyse, deretter bruke kobber polsk og en plast-børste til å skinne opp overflaten av taket. Når du er ferdig, kan du skylle alt av igjen og begynne å nyte den vakre nytt tak.

Tips og advarsler

  • Ikke arbeide alene hvis du kan unngå det, fordi et fall kan hindre deg fra å få hjelp.