Hvordan fjerne frø fra en indisk pensel

April 23

Indisk pensel er en vill innfødt blomst. Anlegget er en biennial og er en liten rosett i sitt første år og blomster ikke. I det andre året, en 18-tommers høye stilk vokser og produserer oransje til rød blomster. Anlegget dør etter anlegget har satt frø i form av en kapsel. Anlegget er litt av en parasitt og kan Hevert av vann og næringsstoffer fra nærliggende anlegg. Indisk pensel og andre urter har problemer med å etablere i erosjon utsatt områder der gress har blitt plantet. Blomstene er del av et nyplanting program å forskjønne tørre fuktig enger.

Instruksjoner

•Harvest frø kapsler etter blomstene er ferdig i April / mai. Vent til kapsler er brun og tørre. Valmuen dannes ved foten av hver blomst. Du må se plantene nøye når blomstene er ferdig blooming. Hvis du høste for tidlig, er frø ikke moden. Hvis du høste for sent, spre frø.

•Plasser indiske pensel valmuen i en papir pose som er holdt åpen så de ikke mold. Dette vil tillate dem å tørke ytterligere og samle noen frø som slip av kapsler.

•Crush kapsler inni posen å løslate frøene når du er sikker på at de er helt tørre. Hell blandingen av chaff og frø i en sil som er plassert over en bolle. Agitere blandingen til frøene kommer gjennom silen og faller inn i sekken. Kast plantemateriale i silen.

•Fjern resten av chaff av forsiktig kaster innholdet i bollen foran en fan. Vinden vil fange de små bitene av knust frø capsule og blåse dem bort, men tyngre frøene vil slippe tilbake i bollen.

•Lagre frøene i et glass krukke med tettsittende lokk til såing tid. Plante frø i høst, og rake sengen slik kontakt med jorden. Indisk pensel krever skremmende perioden på vinteren for å bryte embryoet dormancy. Det vil spire våren.