Hvordan fjerne forberedelse H fra Denim

October 20

Hvordan fjerne forberedelse H fra Denim

Denim jeans er ikke bare fungere klær lenger. De er mote uttalelser og investeringer. Vi investerer tid og penger søke etter og kjøpe den perfekte jeansen med rett stil og passform. Vår tid og penger kan være bortkastet hvis en flekk truer med å ødelegge denim. Forberedelse H er en salve blandet med shark liver oil og mineralolje, slik at det kan produsere en fet flekk på denim. Når du fjerner en forberedelse H flekk, begynn ved å bryte ned oljen.

Instruksjoner

•Pretreat flekken umiddelbart med varmt vann, soaking stained området i denim helt. La den suge i varmt vann mens du gå videre til trinn 2.

•Mix 1 oz. revet hvit såpe, 1 oz. stivelse, 5 oz. fine salt og saften av en sitron sammen før de danner en lime.

•Fjern denim fra vannet. Gni lim inn flekken på denim. Skrubbe lim grundig i denim. Bruke den tett og la det sitte.

•Vaskestasjonen tømmes denim som vanlig i varmt vann med vaskemiddel i vaskemaskinen. Når du fjerner jeans fra maskinen, sjekk for å se hvis flekken er fjernet før du plasserer jeans i tørketrommelen. Hvis flekken er fortsatt der, kan du gjenta trinn 1 til 3, legge hvit eddik til lim. Ikke tørre jeans til flekken er fjernet. Gjenta trinnene med eddik til flekken blitt oppløst.

Tips og advarsler

  • For gamle flekker må du kanskje la lim sitte over natten på denim. Hvis det ikke fungerer, suge flekken i rett hvit eddik over natten, og deretter gjentar du trinn 1 til 4. Husk, med flekker, nøkkelen er å behandle dem raskt. Noen har funnet klare sjampo for å være en effektiv pretreater for å fjerne fett flekker fra klær.
  • Når flekker er i tørketrommelen, eller når flekken er vasket og tørket, er sannsynligheten for fjerne flekken mye lavere.