Hvordan fjerne & flytte en ekstern inngangsdør for et hus

April 15

Hvordan fjerne & flytte en ekstern inngangsdør for et hus

Fjerne og flytte en utvendig dør innebærer fjerne eksisterende døren, innramming en ny åpning for nye døren og til slutt installere en dør i den nye plasseringen. Det krever litt dyktighet og kunnskap om tre innrammingen og utvendig/innvendig er ferdig, men det er langt fra umulig å oppnå---selv for en nybegynner.

Instruksjoner

•Fjern eksisterende utsiden døren. Fjern noen trim på den indre delen av døren først ved hjelp av hammer og snuse bar. Bruk Stempelkompressorer så for å klippe neglene langs sidene av døren. Det skal ingen spiker øverst i døråpning Hvis døren er en enkelt. Holde døren hengslene og låst stengt, fjerne gamle døren fra huset.

•Layout og klippet grov åpningen dørens ny plassering på innsiden av huset. Matche målinger av den opprinnelige grove åpningen der døren ble plassert hvis gjenbruk gamle døren. Følg døren produsentens anbefalte grov åpning dimensjoner for en ny dør. Måle og markere nye dørens sted på veggen. Finn en eksisterende stud å starte oppsettet. (En 2 tommers-x 4-tommers stud vil bli naglet til høyre side av at stud og starten av åpningen er basert på stud nagle inn full høyde stud). Klippe bort alle drywall på den indre delen og mellom de to sidene av grov åpningen og plassen fra sub gulvet til taket. Fjern alle isolasjon i dette området.

•Build den nye grove åpningen. Cut to stendere, kalt jack stendere, høyden på toppen av grovt åpning. Nail en full høyde stenderne som startet oppsettet. Full høyde stud bør utvide fra sub gulvet til taket. Installere en full høyde stud (hvis det ikke allerede på riktig sted) opprette høyre side i rough åpningen. Konto for bredden på jack stud som vil bli naglet flush mot den når åpning. Spiker andre jack stud til andre full høyde stud på venstre side.

•Build topptekst å sitte langs toppen av jack pigger av kutte to lengden på portåpningen. Ta måling fra innsiden span av to full høyde stenderne hvor jack stenderne er festet. Nail de to kortene sammen slik at de er så jevnt som mulig; Plasser hodet på jack stenderne og spikre det inn i dem. Infill mellomrommet mellom topp- og tak med mer stendere, kalt krøpling stendere, fordelt på 16-tommers sentre.

•Skjære åpning på den ytre delen av grov åpningen. Fjern alle fasader eller utvendig finish i dette området. Fra den indre delen av åpningen, bore hull i hjørnet av utvendig kledning. Passer blad av Stempelkompressorer så i det hullet og skjær langs kantene av jack pigger og hodet. Skjære gjennom bunnplaten og 2 x 4-tommers styret ved foten av yttervegg. Fjern vindsperre og stykke bunnplaten. Spiker utvendig kledning til nye stenderne langs grovt åpning. Rengjør alle støv og rusk fra innsiden av nye grov åpningen.

Sette inn nye utsiden døren bruker produsentens retningslinjer og instruksjoner.

Tips og advarsler

  • Sjekk at nye stenderne er nivå ved hjelp av 4-fots nivå; også sjekke at hodet er plomme og i 90-graders vinkel fra tilknyttede loddrette stenderne.
  • Vær vær oppmerksom når fjerning og erstatting døren og utvendig materialer av huset. Temperaturen og regnet kan forårsake skade på nye og eksisterende materialer.
  • Bruk vernebriller når elektroverktøy.
  • Unngå vann og elektriske linjer når.