Hvordan fjerne flytende skokrem fra gulvteppet

November 8

Flytende skokrem inneholder fargestoffer som flekken teppet og andre materialer veldig enkelt. Det er best å fjerne flekken så snart det skjer, mens polske fortsatt våt. Når tørr, skokrem overholder sterkt teppe fibrene og vanskeligere å fjerne. Også, jo tidligere du behandle området, jo mindre sjanse du trenger å bruke sterke kjemikalier, for eksempel løsemidler, fjerne polske.

Instruksjoner

•Sett på gummihansker så du ikke får fargestoff på hendene. Umiddelbart bruke ren filler for å trekke så mye skokrem som kan du opp fra gulvteppet. Trykk ikke den ned på teppet på dette punktet, eller du bare vil tvinge skokrem dypere inn fibrene. Sted tilsølt filler i plastposer å holde dem fra soiling andre områder før du selger dem.

•Fyll en måling kopp med en kopp varmt vann. Legg ¼ tsp. av flytende parabolen såpe, som foreslått av Stainmaster.com. Fukt en ren klut i denne blandingen.

•DAB såpevann fille på flekken, fra ytterkantene og beveger seg mot midten, dekker området med såpe og vann. Kast fille i en plastpose fordi det er skitne. Bruk en annen ren klut dyppet i rengjøringsmiddel, og jobbe renere i flekken. Tillate dette å sitte i 5 minutter, som ledes av Stainmaster.com.

•Trykk lett på området med en hvit klut eller papir håndkle å fjerne noen av polske. Bytte klut og blot området igjen. Gjenta med fersk duker eller papir håndkle før du skrånende få mer flekken opp.

•Våt en svamp i rent vann, og presse dette over området for å hjelpe skyll noen av såpe. Blot igjen med kluter eller papir håndkle. Hvis noen flekker rester, enten ey rengjøring eller bruke en løsemiddelbasert Flekkfjerner for stoffer, som foreslått av Extension.usu.edu. Spray det på og blot med kluter til flekken er borte; Vær oppmerksom på at pletten fjerning kan falme teppet i området. Hvis du er bekymret for dette, kan du teste den på et begrenset funksjonsområde tepper først.

•Tillat teppet til luft tørke. Når det har tørket, bruk en møbelstopping pensel eller en vanlig hårbørste for å løfte nap.