Hvordan fjerne fliser vegger

May 16

Fliser vegger kan være stor for de tiltenkte formålene, men de er absolutt ikke for alle. Hvis du er en av mange folk søker å fjerne fliser vegger fra kjeller eller bad det er mange måter der det kan gjøres. Holde lesing å oppdage noen av de vanligste metodene for fjerning av keramiske fliser fra veggene.

Instruksjoner

Hvordan fjerne fliser vegger

•Bruk en hammer og meisel. Dette er en langsom metode for fjerning men sannsynligvis den mest nøyaktige metoden og den minst sannsynlig å skape nye problemer underveis. Du må kanskje gjøre litt lite område lapp med denne metoden å fjerne fliser, men ingenting engang ligner typen reparasjon som vil være behov for noen av de raskere metodene som brukes til å fjerne fliser vegger.

•Prøv elektroverktøy. For en mye raskere progresjon Tyr mange til elektroverktøy når du tar fliser av en vegg. Dessverre disse verktøyene er ikke så lett å finesse som en hammer (vanskelig å forestille er det kan være) og faktisk skade veggen bak flisen. Noen ganger er skaden nok at store deler av veggen, hvis ikke hele veggen, må byttes.

•Anrop i proffene om nødvendig. For de som er ikke interessert i å investere mye tid mot dette prosjektet, eksperthjelp er det beste alternativet langt. Det kan spare penger i noen tilfeller som de får jobben gjort raskt og ofte uten å skade lagene som ligger under eksisterende flisen.

•Overflate fjerningen ved hjelp av en selvklebende remover for å rydde opp eventuelle gjenværende rester. Dette er en av de viktigste aspektene av jobben når lære å fjerne fliser vegger og en som ikke er ofte diskutert. Sjekk din lokale oppussing eller jernvarehandel for fjerne og gi råd om hvilket produkt som best passer behovene selvklebende fjerning.

Tips og advarsler

  • Alltid holde sikkerhet første. Bruk vernehansker og vernebriller og kast bygging debris trygt også.
  • Holde barn fra konstruksjon (eller i dette tilfellet riving) områder fordi når du fjerne fliser vegger kan de finne mange skarpe og potensielt farlige fragmenter.