Hvordan fjerne flisen fugemasse med en Dremmel

May 4

Hvordan fjerne flisen fugemasse med en Dremmel

En måte å oppdatere utseendet på badet er å erstatte flisen fugemasse mellom din keramiske fliser. Før du kan erstatte grout, er det nødvendig å fjerne sprakk og snusket ser eksisterende grout først. Må utvises ved fjerne grout slik at du ikke bryter de keramiske flisene. Fjerne flisen fugemasse med en Dremmel krever bruk av grout fjerning vedlegget. Vedlegget holder grout fjerning litt sentrert i grout og fra de keramiske flisene.

Instruksjoner

•Lukk døren og åpningene i badet. Dette forhindrer spredningen av grout støv når du skal fjerne grout. Satt på vernebriller og et par ørepluggene. Dremel gjør en høy pitched lyd, lik som en tannlege bore, mens kutte gjennom grout.

•Start nesen cap på Dremel mot klokken med hånden å fjerne det fra Dremel. Den nesen er store plast passer foran Dremel rundt bit vedlegg kragen. Kraven på Dremel ligner en chuck på en drill.

•Sett inn en 1/16-tommers karbid grout fjerning biter #569 i kragen og sikre litt med skiftenøkkel som kommer med Dremel å stramme kragen. Tråden en fugemasse fjerning vedlegg på trådene som nesen cap vanligvis holder til på Dremel.

•Plasser slutten av vedlegget mellom flis linjen øverst på hvor du skal fjerne grout. Kontroller at litt er i området fugemasse. Angi hastigheten på Dremel å grout fjerne hastigheten som er angitt i vedlegg arket.

•Vri på Dremel og begynne å fjerne grout, trekke Dremel i en nedadgående posisjon fra toppen. Fjerne grout bare til 1/8-tommers dyp. Fjern Dremel og rense området med en fuktig klut for å fjerne grout støv.