Hvordan fjerne flisen fugemasse dis

August 20

Hvordan fjerne flisen fugemasse dis

Fliselim og harde stoffet pakket mellom fliser, er faktisk en slags sement. Små partikler av denne sement kan holde seg til toppen av fliser, lage en film eller sløvhet over din fliser som kalles grout dis. Grout begynner å kurere etter tre dager og avsluttes herding etter tre uker. Avhengig av hvor lenge dis har vært på flisene, kan du fjerne det på noen måter.

Instruksjoner

•Crumple et stykke tørt håndkle til en ball. Bruk denne papirhåndkle til støv overflaten av fliser på hvilke dis er mindre enn tre dager gammel. Frisk dis har ikke ennå fast til fliser, og ofte kan bli børstet bort.

•Fyll vann på grout disen som er mer enn tre dager gamle, og skrubbe den med en skure pute. Gni blokken i små sirkler over overflaten av ruten, ta vare ikke for å forstyrre fugemasse fugene. Skyll ofte med varmt vann å observere utviklingen og avgjøre når du skal stoppe skrubbing. Tørr brikkene med en lofri klut når gjort.

•Dissolve 1 kopp sukker til 1 gallon varmt vann, og hell dette vannet over grout dis som er mer enn tre uker gamle. La sukker vannet forbli i kontakt med dis for opptil to timer. Hell ferskvann over flisene og tørkes grundig for å fjerne sukkervann og tåke.