Hvordan fjerne flekker på semsket skinn støvler

June 2

Hvordan fjerne flekker på semsket skinn støvler

Semsket skinn støvler synes aldri å gå ut av stilen. Enten de er ankelen høyt, lår høy eller cowboystøvler, gjøre semsket skinn støvler et fashion statement. Semsket skinn støvler er generelt ikke billig å kjøpe og kan være vanskelig å rengjøre. Hvis du har et par eller semsket skinn støvler som har en flekk på dem, ikke bli kvitt dem. Flekker på semsket skinn støvler kan fjernes med litt tålmodighet og riktig rengjøring materialer.

Instruksjoner

•Determine hva slags flekken du har på din semsket skinn støvler. Den vanligste typen flekker på støvler er salt flekker og olje eller fett flekker. Skitt eller leire er også vanlig gjerningsmannen av flekker på semsket skinn.

•Locate en blyantviskelær eller fin korns slipepapir. Hvis flekken er en tørr flekk som tørket søle, kan du vanligvis fjerne flekken i et viskelær eller sandpapir. Du kan også kjøpe en semsket pensel som er laget spesielt for fjerne tørr flekker og forfriskende nap av semsket.

•Apply talkum en olje eller gjørme flekken og la det tørke over natten. Bruk semsket pensel neste morgen å fjerne flekken. I de fleste tilfeller av talkum vil absorbere oljen, og det kan være forsiktig løftet av med pensel neste dag. For mer sta olje eller gjørme flekker, bruk en klut dyppet i ufortynnet eddik og klatt på flekken. La området tørke og deretter bruke semsket pensel til løft flekken av støvlene.

•Bruk en klut dyppet i ufortynnet eddik å fjerne salt flekker. Salt flekker kan være de vanskeligste og mest utbredte flekkene på semsket skinn støvler. I harde vinteren klima, er salt ofte brukt på fortau og veier for å bekjempe snøen. Ved å bare gå over salt-laden snøen, støvler semsket skinn ofte ende opp med mange flekker som følge av salt. Etter blotting støvel, la det tørke og deretter bruke semsket penselen forsiktig fjerne flekken.

Tips og advarsler

  • Det er en rekke produkter som kan brukes på semsket skinn støvler å beskytte dem og hindre flekker. Det anbefales sterkt at en semsket brukes umiddelbart etter kjøp støvler og regelmessig etterpå.
  • Mer alvorlig flekker bør rengjøres med en profesjonell.