Hvordan fjerne flekker fra sengetøy

March 6

Den første regelen om flekkfjerning er å handle raskt for å hindre flekken innstillingen i sengetøy; materialet er svært porøs, slik at det blir utsatt for flekker. Om du hvitvaske det som vanlig eller bruke en punktbehandling metode avhenger av flekken du arbeider med.

Instruksjoner

•Våt blodflekker vanligvis kommer ut hvis du holder sengetøy under kaldt rennende vann og la press fra vann vasker det bort. Tørket blod må bli dynket i varmt vann med en rengjøring enzym oppløst i det, så disse komiteene rettferdiggjøre som vanlig.

•For en kaffe søl, blot det berørte området på begge sider av kluten med tykt papirhåndklær til å absorbere væsken. Etter overskytende er fjernet, spray stedet med en flekkfjerner, skyll den i kaldt vann og henger dem tørke. Eldre flekker må være spot-renset med baking soda på en fuktig klut.

•Fyll salt over rød vin utslipp å suge den, deretter skylle kluten i kaldt vann før det går klart. Sprøyting club soda og jobbe på flekken med en klut vil trekke ut en flekk som har tørket.

•Den første trinnet til en sjokolade-relaterte ulykke er å forsiktig skrape av solid brikkene. Skyll den med club soda og vaske stedet med tannbørste og såpevann. For en flekk som satt, kan du prøve putting noen dråper av ammoniakk og klesvask vaskemiddel på flekken, lett børste den med tannbørsten, blotting det og gjenta etter behov.

•Candle voks spills må kjølt med is å stivne voksen, som du kan gjøre ved sitter en klut med isbiter på stedet eller sette sengetøyet i fryseren. Når voksen er fast, fjerne alle bitene med fingrene. For resten av voks, satt et stykke voks papir på hver side av flekken og, med et strykejern på middels varme, jern toppen ark til å absorbere det.. Erstatte papiret etter behov mens du jern.

Tips og advarsler

  • Når du arbeider på en beis med pensel eller en klut, gni fra utsiden av flekken innover slik at det ikke spre.
  • Aldri bruk varmt vann for å vaske ut en flekk. Varmen vil gjøre det stille. Ikke tørk dine sengetøy i en tørketrommel enten ved behandling av en flekk---henge håndklær til å tørke.