Hvordan fjerne flekker fra semsket skinn

January 21

Suede er en slags skinn og, som et naturlig materiale, det er porøs og tendens til å absorbere flekker. Fordi semsket ikke kan være maskin eller hånd-vasket, er den beste måten å spandere og fjerne flekker på semsket å handle raskt. Når semsket varen har en flekk, er fjerningen viktig. En uriktig fjerningen vil spre flekken.

Instruksjoner

•Fyll natron til noe fuktig flekken stoff. Natron vil veken opp fuktighet og hindre flekken sprer seg. Denne er særlig effektiv på fett eller olje flekker på din semsket skinn.

•Fargeringer bakepulver av semsket varen etter ca 20 minutter, med en semsket pensel. Gni viskelær kunst tyggegummi på stedet av alle gjenværende flekken. Tyggegummi viskelæret, ikke de rosa viskelær brukes i skolen, gnir ut flekken i fibrene.

•Fyll hvit eddik til en ren klut og dab på stedet av flekken. Eddik vil friske området og løfte en flekk som gjenstår. Tillate eddik tørke.

•Fargeringer overflaten med din semsket penselen å løfte på lur og sjekk at alle spor av flekken er borte. Hvis flekken er spesielt sta i noen områder, kan du sende dem med en emery bord brukes for nagle innlevering. Dette vil bære bort flekken mens røres i semsket skinn.

Tips og advarsler

  • Pensle semsket overflater med semsket pensel regelmessig for å holde dem rene og fri for smuss buildup.
  • Flekker kan spres raskt på semsket overflater. Kaste salt, maismel eller absorberende materiale på flekken samtidig samle din rengjøring forsyninger.