Hvordan fjerne flekker fra sement

April 13

Vann flekker skjemaet sement når den utsettes for en kontinuerlig kilde til fuktighet, for eksempel en leaky tappekran, en blomsterpotte, fuktig Klesvask eller en lekk tetningen rundt en rørlegger feste. Disse flekker resultatet en oppbygging av mineraler som finnes i de fleste ubehandlede vannforsyninger. Mineral flekker er vanskelig å fjerne ved hjelp av enkle teknikker for såpe og vann, men heldigvis er det to lett tilgjengelige alternativene.

Instruksjoner

•Apply ufortynnet hvit eddik til hele mineral innskudd du prøver å fjerne og tillate flekken suge i ca 20 minutter. Bruk et ekstra lag av hvit eddik og skrubbe flekken med en stiv-bristled skrubbe børste kraftig i minst to minutter.

•Rinse området ren med friskt, kaldt vann og dab den ren med en tørr klut. La overflaten air-dry. Hvis du fortsatt ser et lys mineral ring og gjenta to første før du fortsetter med trinn 3.

•Apply en sjenerøs mengde kalk-Away, som en siste utvei, til mineral innskudd hvis to prøver med eddik kunne ikke fjerne flekken. Lime plassering fungerer på en lignende måte til saltsyre, men med mindre fare. Kan kjemisk renere å handle på flekken i mer enn fem minutter.

•Sett på et par vinyl hansker for å beskytte huden mot komme i kontakt med den Lime-bort renere. Skrubbe den flekken godt i ett minutt, helle kaldt vann på flekken mens skrubbing å fortynne kalk-Away kjemiske. Dette fortynning er nødvendig fordi Lime plassering kan selv flekken en overflate hvis ikke utvannet og skylles av. Skyll området godt med vann. Siden Lime kan flekken og misfarges klut, slikke den utvannet kalk-bort med papirhåndklær og kast etter anvisningen på Flaskens plateselskap. Din flekken bør nå fjernes helt.

Tips og advarsler

  • Reparere en lekk våtromsinnredning eller eliminere noen annen kilde av fuktighet du kan være oppmerksom på å hindre ytterligere farging av Betongoverflate.
  • Lime er etsende. Hold kjemiske fra metalloverflater. Hvis du ikke bruker kjemiske uten det kommer i kontakt med metall, begrense metallet eksponering for mer enn fem minutter og skyll med kaldt vann. De fleste betong brukt i etasjer har kalk lagt til som en av komponentene. Bruk av kalk-Away bokstavelig absorberer noe av farget kalk av porøse Betongoverflate og kan la en kjemisk flekk hvis ikke håndteres riktig. La aldri kalk-bort å suge på en flekk i mer enn fem minutter.