Hvordan fjerne flekker fra panel

December 14

Hvitt vann er på tre eller plast panel stygge. Hard flekker på plast gjør det se gamle og uhygieniske og skitt samler lettere hvor lime har akkumulert. Fjerner flekker kan være en skremmende oppgave hvis du ikke er sikker på hvilke produkter til bruk eller hvordan å unngå å skade panel. Heldigvis, i de fleste tilfeller flekker kan vaskes av med relativt harmløs felles husholdning produkter.

Instruksjoner

Rengjør trepaneler

•Tørk vannet ut av tre så snart det er sølt, hvis mulig. Dette vil hjelpe deg å unngå noen flekker. Hvis vannet har dynket i litt, tørke bort overflødig og buff det forsiktig med en myk klut. Ikke skrubb eller risikerer du skyver vannet dypere i tre. La kluten på flekken for et par timer å absorbere maur gjenværende fuktighet.

•Blow en våt flekk med en hårføner. Tørking flekken raskt kan holde den fra å bli permanent.

•Buff vannet flekker med en veldig mild selvheftende som hvit tannkrem eller et lim av natron og vann. Gni lim i en mild sirkelbevegelse over flekken med en myk, lofri klut, og tørk vekk overflødig.

•Mix en spiseskje av majones med et par ts av sigarett eller sigar aske og gni det over flekken med et papirhåndkle. La majones sitte på flekken i flere timer og tørk den bort.

Rengjør harde flekker fra plast panel

•Rengjør plast panel ukentlig med en myk klut, vann og en mild, ikke-slipende rengjøringsmiddel eller renere. Dette vil forhindre hard flekker fra oppbygging.

•Squeeze en sitron i en quart vann og bland det godt. Gni hardt vann flekken med en klut eller en gammel myk tannbørste før den kommer rene.

•Rengjør veldig bygget opp vannet flekker med ufortynnet hvit eddik. Hvis mulig, la flekken suge i eddik flere timer med overnatting. Hvis det er en overflate som ikke kan bli gjennomvåt, gjennombløtes det med vann med eddik og skrubbe den med en gammel myk tannbørste, å fukte den med eddik ofte som du går.

Tips og advarsler

  • Bruk bare ikke-slipende rensemidler på plast for å unngå riper. Riper vil gjøre overflaten mer utsatt for flekker.