Hvordan fjerne flekker fra Linoleum

August 24

Linoleum gulv er laget av naturlige materialer inkludert linolje og kork støv. Det er holdbar og vanntett, og det tar ikke mye å holde den ren. Men som alle gulv, kan det bli merket og farget med alt fra fingernegl polsk til sko skraper. Her er noen tips for å rydde ting opp.

Instruksjoner

•Bruk tennvæske å rydde opp svart slitemerker, fingre polsk flekker, blekk og mer. Dempe papirhåndkle med noen tennvæske. Gni forsiktig på flekken. Tørk av med en ren tørkepapir.

•Kontroller et lim av natron og vann for å fjerne avispapir flekker og andre urenheter. Bruke lim problemområdet med en svamp eller klut. La det sitte en time eller mer. Skrubbe den i, og skyll ren.

•Våt en ren klut med en løsning av 2 deler vann til 1 del destillert hvit eddik. Gni inn en flekk; La det sitte ca 20 minutter; tørk den ren. Om nødvendig gjentar og støv natron over eddik løsningen. Denne er effektiv på en rekke flekker.

Tips og advarsler

  • Ren linoleum regelmessig av støvsuging det og mopping med varmt såpevann. Noen mennesker liker å legge til en kopp med eddik mopp vannet for å holde linoleum skinnende. Ikke skrubb med skuremidler.
  • Ikke Legg gummi linoleum etasjer - det vil forlate flekker. Gummi-støttet området tepper er en vanlig synder.