Hvordan fjerne flekker fra kanten av et toalett

January 19

Kanten av et toalett bolle kan ofte bli farget hvis det ikke er renset regelmessig. Lime innskudd og hard-flekker kan samle og forårsake en tiltalende synet. Følgende relativt lett å skrubbe bort flekker og hindre fremtidige seg.

Instruksjoner

•Spray en desinfiserende renere i toalettet og på overflaten av flekken. Du kan kjøpe vanlig toalett skål rengjøringsmidler på supermarkedet eller andre hjem hobbyforretninger. Tillate desinfiseringsmidlet å bosette seg i flere minutter.

•Bruk et toalettbørste gni flekker. Toalett pensel vanskeligere bust vil arbeide mer effektivt på vanskelige flekker. Skrubbe i en sirkulær bevegelse og bruke desinfiseres vann for smøring.

•Bruk en pimpstein avsluttet vanskelige flekker. Enklere flekker kan rengjøres med desinfiserende og børsting, men tøffere oppbygging kan fjernes med en pimpstein. Lett skrubbe overflaten av flekken med stein slik at du ikke skrape i porselen bolle.

•Fyll en kopp hvit eddik i bollen en gang hver måned. Dette vil bidra til å hindre ytterligere oppbygging og langvarig flekker.