Hvordan fjerne flekker fra en pulverlakkert overflate

February 6

Pulverlakkert overflater er ekstremt sterkt og holdbart. Når herdet, bør en pulverlakkert vare tas vare på i en lignende måte til bilens maling jobb. Et lag av pulver er omtrent fire til fem ganger så tykk som ett strøk maling og kan bli pusset om nødvendig. Varmt vann, en myk klut og slipende såpe er vanligvis nok til å holde overflaten frie for skitt. Fordi pulver er limt sammen når herdet, er det svært motstandsdyktig mot flekker. Flekker kan imidlertid oppstå. De fleste flekker er relativt lett å fjerne---overflate må da være polerte for å gjenopprette glans nivået.

Instruksjoner

Hvordan fjerne flekker fra en pulverlakkert overflate

•Start med den minste slipeeffekt rengjøringsmetode og jobbe deg oppover hvis flekken ikke er fjernet. Vask overflaten med varmt vann, dish såpe og en slipende mikrofiberklut. Hvis overflaten riper skjemaet, kan du fjerne dem med polering sammensatte eller voks (se trinn 5).

•For motstandsdyktig mot flekker, bruk en liten mengde rubbing compound (om en krone-størrelse dråpe per kvadratfot). Med en myk bomullsklut eller gammel t-skjorte, forsiktig gni stained området i en sirkulær bevegelse til du kan ikke lenger se flekken. Kontroller ofte hvis flekken er fremdeles synlig. Hvis flekken er stor, kan du bruke en orbital buffer/sander bruke og arbeide rubbing compound. Rubbing compound inneholder mild abrasives, så du ikke bør trykker vanskelig---la abrasives gjøre jobben. Tillate i rubbing compound tørke i henhold til retningslinjene fra produsenten.

•Bruk bomullsklut, mikrofiberklut eller polering pad, fjerne det tørket rubbing compound. Buff i en rask, sirkulær bevegelse til den overflaten glans er forenlig med den opprinnelige finishen. Den mild abrasives i rubbing compound fjerner overflate riper og skinne overflaten.

•Hvis flekken er fremdeles synlig, våt overflaten og sand lett med 1500 - til 1200-korn våt/tørr sandpapir. Husk å holde overflaten våt. Bruk sirkelbevegelser sand og kontrollere overflaten ofte, sørge for at du ikke sand gjennom hele laget av farge. Hvis nødvendig, skyll med klart vann hvis flekken er fortsatt synlig. Bruk bare nok Trykk for å fjerne flekken.

•Hvis hvilket glans stained området samsvarer ikke med resten av overflaten, kan du ønsker å bruke en polering sammensatte eller voks området. Bør brukes i en sirkelbevegelse. La tørke og buff overflaten, enten for hånd eller med en orbital buffer. Hvis du må voks eller polsk området, husk å opprettholde overflaten med en annen touch-up. Minst en gang i året, når overflaten av reparerte området.

Tips og advarsler

  • Ren pulverlakkert elementer regelmessig med varmt vann og mild såpe å hindre satt flekker.
  • Ikke bruk scrubby-type svamper på pulverlakkert overflater---de vil lage riper og kjedelig overflaten.
  • Hvis flekken er svært store eller svært dypt, kan du vurdere å ha hele elementet overmales.
  • Do ikke sand eller buff gjennom hele laget av farge.
  • Bruk ikke kjemikalier som blekemiddel, ammoniakk eller aceton på pulverlakkert overflater.