Hvordan fjerne flekker fra en Pool

October 20

Hvordan fjerne flekker fra en Pool

Eie et svømmebasseng kan bli mye moro i sommer, i tillegg til en god kilde til trening. Vedlikehold på en pool, derimot, er alt annet enn gøy. En av de mest plagsom aspektene mange bassenget eiere ansikt når opprettholde badebassenget er problemet av flekker. Flekker er et problem at hver pool eieren vil møte til slutt. Håndtere dem riktig kan ikke bare fjerne alle spor av flekken, men også hindre dem regelmessig.

Instruksjoner

Hvordan fjerne flekker fra en Pool

•Drain bassenget kan slik at alle flekker være kontrolleres og rengjøres. Forsøk aldri å fjerne en flekk fra et svømmebasseng som er bare delvis blitt drenert. Kjemikalier og rengjøringsmidler i flekkfjerning vil forurense noe vann igjen i bassenget. Det anbefales derfor å tømme bassenget helt slik at hele overflaten kan kontrolleres.

•Kontroller notat av type basseng overflate. Bassenget vil være laget av betong eller gips. Å vite hvilket materiale eksteriøret din bassenget er laget av hjelper deg å velge rensemidler som er utviklet spesielt for din type basseng.

•Kontroller flekken å bestemme disktypen. Flekker i svømmebasseng er vanligvis to typer: organisk og rust. Organisk flekker forårsaket fra løv og annet organisk materiale er lov til å bosette seg i bassenget oppløse. Jern er hovedkilden til rust flekker. Du vil også kontrollere området over vannlinjen for bevis av kalsium eller lime.

•Bruk et rengjøringsmiddel som passer til din spesielle situasjon. Hvis du har et konkret svømmebasseng og står overfor en organisk flekken, så kjøpe et rengjøringsmiddel som er utviklet for å fjerne organiske flekker fra betong. Det er en rekke svært spesialiserte produkter for svømmebasseng flekker, så det er normalt å tilpasse produktet basert på dine behov. Noen rengjøringsmidler må være skilt med pensel, og andre bare ber deg om å helle renere på flekken. Følg instruksjonene som følger med produktet.

•Bruk en vannslange spray av området der flekken en gang var. Du får best resultater ved hjelp av en makt sprededyse. Husk å spray hele området grundig, sammen med hele banen vannet tar å renne. Det er viktig å vaske bort hver dråpe av rengjøringsmiddel.

•Fyll når bassenget. Legge til en ny forsyning av vanlige behandling kjemikalier slik at du kan gjenopprette vannets PH tilbake til normalt nivå. Når PH er for normal høyder og klor i vannet, er det trygt å ta en dukkert i det stainfree.

Tips og advarsler

  • Bioguard er en generelt bassenget flekkfjerner. Det er vel verdt å bruke hvis du ikke vet hva slags flekken du har. Det vil også tilføye et beskyttende belegg til området for å hindre flekken regelmessig.