Hvordan fjerne flekker fra en aluminium flaggstang

December 16

Hvordan fjerne flekker fra en aluminium flaggstang

Flagg av alle typer pryder forsiden av boliger, flyr dovent i vinden. De fleste flagg knytte til aluminium poler å holde dem skikkelig forankret. Over tid bli polakkene encrusted med flekker fra utendørs elementer som regn, blader og skitt. Solstrålene bake flekker i aluminium, forlate en vanskelig å fjerne karakter. Rengjøring av flaggstangen innebærer løsne crusty rusk slik at du kan fjerne flekker lett.

Instruksjoner

•Fjern flagget aluminium Pole.

•Fyll en sprayflaske med hvit eddik. Sett ene enden av flaggstangen på bakken. Spray flaggstangen med eddik. Snu stangen som du spray, dekker hele overflaten. Stå pole mot en vegg eller bord og la eddik å arbeide med flekker i 15-20 minutter.

•Fyll en bøtte med varmt vann. Fukt en nylon scrubber i vannet. Starter på toppen, skrubbe overflaten av flaggstangen fjerne smuss og flekker. Når du får halvveis ned pole, snu den og begynne på toppen av stangen igjen.

•Spray flaggstangen rengjøre med en hageslange. Hvis vanskelig å fjerne flekker fortsatt fast til Polen, hell 1 til 2 ss. mineralolje på hver flekk. At mineralolje å løsne flekken i 10 minutter.

•Scrub flekken med nylon scrubber, dislodging flekken Pole. Skyll pole igjen med slangen. Tørr stangen med ren filler.