Hvordan fjerne Fleas fra hjemmet ditt

March 15

Hvordan fjerne Fleas fra hjemmet ditt

Husholdninger med pets er mottakelige for loppe infestations. Fleas er små, blodsugende insekter som feste seg til sine verter, som er hovedsakelig pets. Hunder og katter er kjent for å bære lopper innendørs fra utenfor på deres fur. Når innendørs, voksen loppene legger egg på tepper, møbler puter og andre hushold overflater. Områder hvor kjæledyr salong og søvn er vanligvis infisert mest. Siden fleas kan føre til sykdom hos mennesker og deres kjæledyr, er det viktig å fjerne disse skadedyr fra husholdninger umiddelbart.

Instruksjoner

•Kill alle lopper på kjæledyret før behandling av ditt hjem. Ta det loppe-infiserte pet utendørs og vask det med en naturlig loppe sjampo. Massasje sjampo sjenerøst over kjæledyret pels med hansker. Skyll sjampo av kjæledyr med ferskvann.

•Vacuum tepper, tepper og møbler puter i huset grundig, konsentrerer seg spesielt på områdene kjæledyret ditt besøk. Etter støvsuging, umiddelbart kast av vakuum bag eller tømme den inn et søppel pose. Raskt kast søppel posen utendørs.

•Launder pet er sengetøy og klær (hvis aktuelt) i varmeste vannet de kan stå. Følg instruksjonene for varens omsorg tag.

•Dry kjæledyret klær og sengetøy med tørketrommelen er vanlig varme innstillingen. Tørketrommel varme dreper alle gjenværende loppene som ikke gjorde drukne i vaskemaskinen.

•Sprinkle kiselgur på tepper og tepper å drepe noen langvarig loppene og frastøte fremtidige loppene. Fungere kiselgur i tepper og tepper med en ren kost. Kiselgur trenger fleas' hard exoskeletons og dreper dem resultatet.

Tips og advarsler

  • Bruk citronella, malurt eller rosmarin olje for å drive tilbake loppene.
  • Kjemisk loppe behandlingsprodukter kan forgifte kjæledyr.