Hvordan fjerne fisk lukt fra et rom

July 12

Fisk er en av de sunneste mat du kan spise, men dessverre fisk lukt pleier å henge rundt lenge etter at du har hatt måltidet. Fisk kan også opprette en ubehagelig lukt i kjøleskap og fryser når kan vare lenge etter at fisken er borte. Heldigvis, i noen få enkle trinn kan du fjerne at fishy lukt gang for alle.

Instruksjoner

•Wrap fisken godt når du lagrer det i kjøleskap eller fryser. Legg fisken i to zip nær poser slik at fuktighet finnes også. Når avrimingssyklusen, la din fisken i baggies og setter fisken på en tallerken eller skål holde lukt og væsker inneholdt.

•Plasser en åpen boks av bakervarer brus i kjøleskapet og fryseren. Natron hjelper til å absorbere lukt før de tar over kjøleskapet og kan også bidra til å fjerne lukt når stede.

•Tiner fryseren minst to ganger i året å fjerne alle lukter som har akkumulert. Fjerne alle elementer fra kjøleskapet og plasser forgjengelige elementer i en kjøligere med is. Tillate fryser isen smelter på sin egen, unngå fristelsen til å chip unna på store biter, da dette kan skade fryseren. Når helt smeltet, tørke ut på innsiden av kjøleskap og fryser med varmt og såpevann vann for å fjerne lukt.

•Soak fisk i en skål med melk i ca 1/2 time før koking. I stedet for grilling, baking eller steking fisk, kan du prøve krypskyting. Melk samt krypskyting fisken i vannet bidrar til å spre lukt forårsaker oljer. Krypskyting er også den sunneste måten å tilberede fisk, som du ikke trenger å legge olje.

•Fyll en gryte med fem deler vann til en del hvit eddik og la væske koke mens matlaging fisken. Du kan la vann og eddik å koke etter matlaging også. Eddik bidrar til å absorbere og fjerne fisk lukt mens matlaging, forlater huset lukter frisk etter måltidet.

•Hold fisk lukt inneholdt mens matlaging ved å kaste ut alle hud, skalerer og annet avfall utenfor huset. Vask din gryter, panner og kjøkkenutstyr i varmt såpevann og legge til litt eddik fjerne fishy lukt.