Hvordan fjerne feil fra tregulv

October 31

Hvordan fjerne feil fra tregulv

Maskinvare gulv legge estetiske sjarm og verdien til hjemmet ditt. Akkurat som noen gulv, kan tregulv bære over tid utvikle feil som sprekker, riper og falming. Mens rengjøring som feiing eller voksing kan gjenopprette gulvets glans, må du implementere en mer omfattende refinishing metode for å gjenopprette ditt tregulv til sitt opprinnelige utseende og rikdom.

Instruksjoner

•Fjern alle møbler fra rommet og rengjør gulvet for å fjerne alle skitt, støv og annet rusk. Vakuum gulvet og også tørke den med et hardvedgulv gulv renere. Vent til gulvet tørke før du fortsetter.

•Fyll i noen små sprekker eller huljern med et løvtre finpusse filler kit. Mange forskjellige merker av sparkel kit er tilgjengelig på markedet, så sørg for at du leser produsentens instruksjoner nøye. Fyllstoffer kan komme væske eller lime inn skjemaet. Når du bruker filler, sørg for at det hele sprekk eller huljern er fylt med berøring opp. Senere vil du sand noen filler ned slik at den er selv med gulvet. Hvis gulvet er bare lett riper, kan du rulle på en hardvedgulv scratch pinne, som bør slette scratch fra gulvet.

•Sett en polering pad til en sirkulær polering maskin. Du kan leie en polering maskin på de fleste verktøyet utleie butikker. Når polering puten er sikkert på plass på bunnen av maskinen, koble en 150-korn sliping skjerm på toppen av polering puten.

•Buff parkettdekkes overflaten. Flytt maskinen fremover og bakover ved å skyve ned og trekke polering maskinens håndtak. Unngå bor i et område for lenge, som du ikke ønsker å over Rue overflaten av gulvet. Hvis det er noen områder som polering maskinen ikke kan nå, må du hånd-sand områder med en 150-korns slipepapir.

•Rengjør gulv igjen etter du er ferdig med polering dem med polering maskin. Vakuum opp pusset rusk og vaske gulvene med tregulv renere og en mopp. At gulvet til luft tørr.

•Apply en hardvedgulv etasje sluttbehandler til parkettdekke etter gulvet har tørket fra rengjøring. Du kan bruke gulvet sluttbehandleren med en etasje trim pute knyttet til en utvidelse stangen. Start på baksiden av rommet og gradvis jobbe deg foran i rommet slik at du kan unngå å tråkke på noen områder du ferdig.

•Vent to hele dager før gå på gulvet eller erstatte noen møbler eller elementer inn i rommet.

Tips og advarsler

  • Kan du ta en beskyttende ansiktsmaske og briller mens du er polering gulvet for å hindre tre støv å komme inn lungene eller irriterer øynene.