Hvordan fjerne etappe voks fra vask

January 5

Hvordan fjerne etappe voks fra vask

Ben voks er en praktisk måte å fjerne uønsket hår hjemme. Hår fjerning voks har en klebrig, fet base, forårsaker det å effektivt følge huden. Denne samme klissete, oljeholdig sokkelen forårsaker etappe voks for å holde seg til en vask overflate, også. Det er viktig å fjerne etappe voks fra vask så snart som mulig som voksen vil fungere som en skitt magnet og tiltrekke andre smuss, oljer og såpe avskum til vasken.

Instruksjoner

•Varmebestandig hårføner til lav eller middels og punkt i retning av Ben voks flekken på vasken. Hold håret dryer ca 1 fot fra voksen slik den smelter uten splattering.

•Tørk opp beinet voksen med papirhåndklær som hårføner flytende det. Endre å rydde papirhåndklær etter hver tørke så du ikke er rubbing voks tilbake i Vaskens overflaten. Fortsette å smelte tørke opp beinet voksen til du har fjernet så mye voks stoff som mulig, og kaste de skitne papirhåndklær i papirkurven.

•Soak en ren svamp med hvit eddik. Skrubbe etappe voks rester igjen på Vaskens overflate med eddik-gjennomvåt svamp, og skyll med varmt vann. Eddik er en naturlig avfettingsmiddel og fjerner voks rester.

•Towel-tørr vask overflaten, deretter buff med en brukt tørketrommel ark. Tørketrommel ark fjerner eventuelle gjenværende fett fra Ben voks og etterlater en fin glans.