Hvordan fjerne et stort tre nær et hus

August 28

Hvordan fjerne et stort tre nær et hus

Store trær i nærheten av en huset gir skygge å holde hjemmet ditt kjølig om sommeren, i tillegg til å blokkere en stor mengde vind fra innstigning din hjem. Dessverre, kan det komme en tid når store treet er uønsket eller har blitt skadet av sykdommen, krever fjerning. Når kutte ned - ellers kjent som felling--et tre, sikkerhet er din nummer én prioritet å forhindre skade på deg selv, huset og andre omkringliggende strukturer.

Instruksjoner

•Inquire i din lokale tinghuset om regler og forskrifter om treet fjerning i ditt område. Noen grevskap krever tillatelse eller gebyr for å fjerne trær.

•Decide hvilken retning store treet vil falle. Sikre faller banen gratis strukturer som bygninger, kjøretøy og telefon og elektriske linjer.

•Designate rømme banen, som bør være uten hindringer og direkte over deg som du gjøre siste kutt i tømmerstokken. Banen vil tillate deg å gå trygt fra fallende treet.

•Fyll Kjedesag med drivstoff og se at bladet er skarp og uskadet. Don et par tungt arbeidshansker og vernebriller.

•Gå til siden av tømmerstokken overfor fallet ledelse. Slå Kjedesag til "På" posisjon og gjør undergrave. Undergrave er en 45-graders hakk som er en fjerdedel diameteren på tømmerstokken.

•Walk forsiktig til den andre siden av treet - undergrave - og gjøre ryggen kuttet, som er plassert 2 inches over undergrave. Ikke la tilbake kuttet gå hele veien gjennom tømmerstokken til undergrave. Dette kan forårsake treet til å falle i en annen retning.

•Vri Kjedesag til "Off" posisjon og trygt, men raskt flytte fra fallende treet, med utpekte flukt veien. Når treet er ned, bruk Kjedesag for å klippe felte treet i mindre biter for enklere rengjøring.