Hvordan fjerne et palmetre

January 31

Hvis du har et palmetre du vil fjerne fra din eiendom, er det et par måter å nærme aktiviteten. Strategien du avhenger hovedsakelig på hvor raskt du må treet fjernet og størrelsen på treet. Her er hva du skal gjøre.

Instruksjoner

•Fjern et palmetre ved å grave stump med en spade eller plukke. Palmer har veldig sta rotsystem. Dette er en tidkrevende måte å fjerne et palmetre.

•Kill treet med kjemikalier, og deretter fjerne den. Grave et hull og legge kjemikalier. Dette er trolig den minst miljøvennlig måten å fjerne et palmetre bør bare gjøres etter råd fra en arborist.

•Ta 5 til 10 år å drepe treet ved naturlige midler. Dette er bedre for miljøet, men krever stor tålmodighet. Fjerne alle ny vekst på treet så snart du ser den. Hvis du vil gjøre denne metoden, kan du også la den forfalle naturlig.

•Hire en treet fjerning ekspert. Dette er den beste metoden for fjerning av store trær og trær som ligger i nærheten av kraftledninger eller ledninger. Dette er den dyreste måten å kvitte seg med et palmetre, men det er også en av de mest effektive.

Finne noen å transplantere palmen. Dette er bra for deg og for miljøet. Noen selskaper vil komme og fjerne treet gratis og deretter selge den til en kunde. I noen tilfeller, særlig Florida, kan du selv betales for din palmetre. Det kan være en vinn-vinn-situasjon.