Hvordan fjerne & erstatte keramiske fliser

April 24

Enten de pryder gulv eller vegger, kan keramiske fliser være en vakker innredning beslutning for ditt hjem. Imidlertid knust eller skade fliser vil skjemme det generelle utseendet av ditt hjem. Fjerne og erstatte gamle eller ødelagte fliser tar tid og presisjon, men innsatsen vil forlate vegger og gulv av din hjem ser som nytt år.

Instruksjoner

•Fjern grout eller mørtel rundt skadet flisen. Vær svært forsiktig å unngå å skade noen tilstøtende fliser mens du arbeider som du prøver å fjerne. Bruke hammeren med meiselformet eller en syl å begynne å fjerne biter av grout. Du kan også bruke en kjedelig nytte-blad for å bære ned lag med mørtel mellom flisene.

•Fjern gamle flisen. Dette kan gjøres ved chipping ut mindre stykker, spesielt hvis du var uten hell fjerne mesteparten av grout holder ruten på plass. Igjen, hammer og meisel vil bidra til å fjerne den gamle flisen, enten av gjennomtrengende avstanden mellom flisen og gulvet og nysgjerrige den ut, eller ved chipping av biter av flisen for fjerning.

•Acquire ekstra fliser og grout som samsvarer med gjeldende flis mønster. Ta en brikke som du allerede har fjernet, samt et utvalg av grout du fjernet, med deg til jernvarehandelen å være sikker på at du får det nøyaktige samsvarende mønsteret ark og farge på fugemasse. Kjøpe antall fliser du skal erstatte, og et par ekstra i tilfelle du gjøre feil eller skade noen flere brikker.

•Rengjør området veggen eller gulv der du vil installere den nye flisen. Fjerne alle gamle grout eller mørtel, som støv eller skitt som har samlet. Filtypen støvsuger vil bidra til å fjerne støv og andre partikler. Bruk en plast eller metall skraper for å fjerne klumper av limet. Test den nye flisen i hullet for å være sikker på at det sitter flat og ikke stå noe høyere enn andre flisene i veggen eller på gulvet.

•Apply et lag med lim på baksiden av den nye flisen; et lag som er 1/8 tomme tykk vil holde en rute fast på plass. Slutte å bruke lim ca en halv tomme fra alle kanter av ruten, slik at limet ikke lekke ut fra arket når det trykkes på plass. Angi den nye flisen på plass og la lim tørke helt før du fortsetter arbeidet.

•Kontroller sørge som lim har ikke lekket ut fra den nye flisen; Hvis det er, kan du bruke verktøyet kniven for å skrape den fra omgivelsene. Bland grout i henhold til instruksjonene på grout produktet; Bruk vernehansker hvis du ønsker å beskytte hendene fra komme i kontakt med grout.

•Bruk fingrene og en svamp gjelder grout i området mellom den nye flisen og sine naboer; La sitte i femten minutter og deretter tørke bort eventuelle overskytende grout fra flisene.

•Tillat grout tørke i minst 24 timer, deretter bruke en klar, vanntett grout sealer å hindre skade fra vann eller råte. Når alle produkter er helt tørt, vask den nye flisen med varmt vann og mildt vaskemiddel å fjerne eventuelle gjenværende rester.

Tips og advarsler

  • Når du er i tvil om hvilken flis, fliselim og andre materialer du bruker, kontakt med en ekspert i maskinvare eller hjemme forbedring butikken. Hvis du har problemer med å fjerne en brikke, kan du også bruke en drill for å sprekk den gamle keramiske flisen for enklere fjerning. Igjen, være forsiktig så du ikke skader noen omkringliggende fliser som du ikke ønsker å fjerne. Tørketid varierer avhengig av selvklebende produktet du brukte. Husk å lese alle instruksjoner og advarsler på produkter slik at du vet hvordan du skal fortsette.