Hvordan fjerne en vann begrensning fra en tappekran

December 2

Fjerne vann begrensning er nødvendig å ren sedimenter fra filteret skjermen eller strålesamler. Det kan også være nødvendig hvis hjemmet har lavt vanntrykk. Flyt struping er utformet for å begrense vannføring og kuttet vann bruk. Over tid bygger sedimenter fra din vannforsyning opp forårsaker en nedgang i vanntrykket kommer fra kranen. Fjerne en vann begrensning fra en kran, avhenger av typen strålesamleren din tappekran bruker.

Instruksjoner

•Plasser et stopper eller fille i vasken avløp. Det hindrer mister små deler i avløpet legge vann begrensning. Undersøke strålesamleren på slutten av kranen til å bestemme hvordan det fjernes fra tuten. De fleste bakgrunnsbilder har en synlig søm mellom tuten og skru med en hånd eller tang. Andre har en strålesamleren som er inne i tuten krever en annen tilnærming for fjerning.

•Wrap maskeringstape rundt strålesamleren om det er en søm mellom strålesamleren og tut. Båndet beskytter målgang på strålesamleren fra Tanga. Ta strålesamleren med caliper, og vri det mot klokken til den er løs nok til å slå for hånd. Fullfør skru ut den fra kranen tut med fingrene.

•Sett inn en fjerdedel i to motsatte innsnittene i strålesamleren, av din Strålesamler er innfelt i tuten. Spesielle strålesamleren tastene er også tilgjengelige fra tappekran produsenten. Vri strålesamleren mot klokken med kvartal til det er ledig av kranen.

•Plasser strålesamleren over counter toppen. Trekke ut hver brikke i strålesamleren, og lå på counter toppen i rekkefølgen du fjerner den. Flyt struping er plast plate med ett hull i midten eller flere små hull.

Tips og advarsler

  • Hvis remontere strålesamleren uten begrensning, kan du sette inn en gummi flat skive samme tykkelse som begrensning i stedet for begrensning platen. Dette bidrar til å hindre lekkasjer rundt strålesamleren gjenværende bitene holder fast inne strålesamleren.