Hvordan fjerne en Undermount vask

August 11

Synker i kjøkken og bad kommer i to typer. Selv Anus slikking synker montere i telleren fra oversiden og er relativt enkle å installere. Den andre typen er en undermount kjøkkenvasken. Denne typen vask har en sømløs utseende når installert, men du må bruke solid countertop materiale med mottakeren. Fjerning av en undermount vasken kan være vanskeligere, men det er fortsatt innenfor den gjennomsnittlige gjør-det-yourselfer.

Instruksjoner

•Shut av varme og kalde vannforsyningen ventilene i regjeringen under vasken.

•Løsne beslag på vannforsyningen linje hvor de legger til undersiden av kranen med en skiftenøkkel. Løsne sprøyta slange montering på undersiden av kranen med en skiftenøkkel. Fjern slangen fra kranen. Hoppe over dette trinnet hvis forlate kranen og sprøyta slanger på plass vil ikke påvirke fjerning av vasken.

•Løsne store mutteren som holder bunnen av vasken avløp til avløp avløp med en pipe skiftenøkkel. Rotere avløp avløp fra bunnen av vasken.

•Score gjennom tetningsmasse mellom nederste kant av benken og den øverste kanten av av vasken med verktøyet kniv. Bruk forsiktighet for ikke å skade vasken eller countertop.

•Løsne, men fjerner ikke, holdeskruene på vasken klyper som montere rundt omkretsen av undersiden av vasken med en Phillips-skrutrekker.

Er en hjelper presse opp på undersiden av vasken det å falle. Rotere vasken klemmer fra av vasken.

•Lavere vasken fra åpningen og fjerne den gjennom skap portåpningen.

Tips og advarsler

  • Støpejern synker er svært tung. Vask klemmer på undersiden av benken er det eneste som holder vasken på plass. Når du fjerner vasken, klemmen beholde skruer, men fjerner ikke seg. Denne måten klyper holder fortsatt vasken til hjelperen er i posisjon. Ellers kan vasken falle og forårsake alvorlige skader.