Hvordan fjerne en taket ventilen Cap

November 1

En taket ventilen cap går på et tak avtrekksrøret ute været, noen inntrengere fra små dyr søker varme eller ly og objekter som bladene som kan falle inn i røret. Forankring negler eller skruer holde normalt caps på plass, men du kan fjerne dem hvis du vil, slik som vinteren å holde ventilen fra tilstopping med is. Alltid være forsiktig når du arbeider på taket, og bruk gummi-soled sko som vakt mot deg gli.

Instruksjoner

•Plasser en stige med føttene på nivå bakken ved siden av huset. Lene stigen mot huset. Kontroller at stigen er høy nok for deg å nå taket. Klatre på stigen og på taket.

•Peel opp kantene på de omkringliggende tak shingles, som dekker undersiden av korken, bruker en buet, metall Lirk bar. Lirke neglene av foten av taket ventilen cap, hvis hetten er forankret til tak shingles med spiker. Bruk klør en hammer. Fjern skruene, hvis skruene brukes for å forankre cap, med en skrutrekker.

•Pry foten av lokket opp, ved hjelp av snuse bar. Lokket kan ha tak sement rundt omkretsen. Trekk dekselet opp, løfte det av taket ventilen under den.