Hvordan fjerne en strukturell bjelke

July 3

Når du arbeider med gamle, kan ombygging eller redesigne være i orden. Men kan ikke du bare gå slå ut vegger willy-nilly å gjøre plass til en ny party-lounge. Mange ganger, bære bærende bjelker eller vegger vekten av i etasjen over eller taket. Treffer feil strålen føre en struktur mangel, eller verre, en kollaps. Følg fremgangsmåten for deltakernes sikkerhet og å opprettholde støtten for å holde resten av den struktur står.

Instruksjoner

•IDENTIFY bærende strålen eller strukturelle strålen fjernes. Leie en bygningsingeniør undersøke først for å finne ut om fjerning er mulig og kan gjøres trygt uten å få ned strukturen. Har ingeniør detalj hvilke typer støtter nødvendig og hvor å midlertidig støtte området der strålen er fjernet.

•Tape opp og knytte plast vegger for å skille arbeidsområdet fra fritid soner å fange støv fra reparasjon.

•Åpne omkringliggende gips med crowbar og hammer for å avsløre alle ledninger eller avløp i tilstøtende området. Fjern dette materialet har å slå av ledninger og reruting rørleggerarbeid. Bruk en rørlegger hvis nødvendig eller elektrikers tjenester.

•Installer støtter med tre og tømmer som ingeniøren pekte ut, akkurat på steder som er identifisert. Kontroller at støtter installeres tettsittende så det er ingen bevegelse i dem når stablet. Bygge støtte med spiker, braketter og en hammer. Bruk flere tømmer støtter for ekstra sikkerhet.

•Fjern alle drywall rundt og på støtte strålen. Utsett strukturelle stykket til kjernen tømmer eller mur. Begynne å fjerne den opprinnelige strålen som med en så, hammer og crowbar. Fjerne hele delen og rense den ut grundig med en kost og vakuum.

•Overvåk støtter å kontrollere vekten av strukturen ligger riktig på støtte du har bygget for den. Fortsette byggingen arbeidet etter behov.

Tips og advarsler

  • Har partnere og assistenter hjelpe deg med byggingen av støtte og fjerning av gamle strålen. En strukturell strålen fjerning er ikke en manns jobb.
  • Ikke prøv å fjerne en strukturell bjelke uten hjelp av en tekniker. Gjette hvor vekten av en struktur kan være er en god måte å bli alvorlig skadet i en kollaps.