Hvordan fjerne en Stripped Skrue fra en tappekran

October 20

Hvordan fjerne en Stripped Skrue fra en tappekran

Mange lekker kraner kan bare bli reparert etter at du fjerner håndtaket, men dessverre, alder og rust kan noen ganger gjøre denne oppgaven umulig. Når du har fjernet en skrue til punktet at din skrutrekker viser ineffectively i skruen sporet, må du ikke fortvile. Spray smøremiddel er ofte alt du trenger å løsne fast skruene. For virkelig fast skruer, kan du bore et lite hull i hodet på skruen og bruker en borekrone for å pakke den. Hvis det ikke fungerer, men må du ty til litt spesiell kalt en skrue extractor.

Instruksjoner

•Spray litt tråd smøremiddel på hodet av en stripped skrue og la den smøremiddel sive inn i trådene i ca fem minutter. Prøv å skru ut skruen igjen, med en skrutrekker er ny, eller i det minste ikke bæres.

•Drill et lite hull i hodet av en skrue du ikke fjerne med en skrutrekker. Når litt har senket ca 1/8 tommer i hodet, reversere drill og presse mens du bruker borekronen for å løsne skruen. Hvis litt slips, bytte bore forward igjen og bore litt dypere, så slå tilbake å snu og prøv på nytt.

•Bruk en skrue extractor for skruer kan ikke fjernes med litt drill. Leder av extractor inn i hull borekronen og bytte bore å reversere. Trykk på skruen som du trekker på avtrekkeren av boret og la extractor skru ut skruen.

•Bruk en større drill litt for å bære bort leder av skruen hvis du ikke fjerne den med en skrue extractor.

Tips og advarsler

  • Gni litt slipende håndsåpe på slutten av borekronen å styrke grep.
  • Skruen avsug er laget av herdet stål som er veldig skjør, så ikke over dreiemoment dem. Hvis en extractor bryter til skruen, du vil ikke ha regress men å fjerne hodet av skruen siden metallet av extractor er vanskeligere enn noen borekronen.