Hvordan fjerne en stikker syntetiske mutter fra et kjøkken tappekran

December 25

Hvordan fjerne en stikker syntetiske mutter fra et kjøkken tappekran

Rørleggertjenester produsenter inkluderer plastkomponenter på kraner, som nylon nøtter, fordi plast ikke vil rust. Men føre mineral oppbygging og tung bruk syntetiske nøtter å binde. Selv om det er fristende å vri kraftig en fast mutter, er plast nøtter myk og lett skadet. Den sikreste måten å fjerne en stakk mutter uten forårsaker skade er skrubbe mutteren med en myk børste og påfør gjennomtrengende smøremiddel. Hvis du venter tålmodig smøremiddel rundt mutterens tråder kan du fjerne mutter uten avbrytelse mutteren eller skade kranens tråder.

Instruksjoner

•Tørk mutteren med en fille å fjerne oppbygging og rusk fra mutterens overflaten. Skrubbe mutteren med en myk-bristled pensel, som en plast børste eller en tannbørste, å løsne og ren oppbygging fra felles mellom mutteren og kranens gjengede akselen. Tørk mutter og tappekran akselen å fjerne løsnet rusk.

•Spray en fettfri, gjennomtrengende smøremiddel inn i sprekken mellom mutteren og kranens gjengede akselen. Spray både øvre og nedre sprekker. Tillate smøremiddel å trenge tappekran komponentene ifølge smøremiddel produsentens instruksjoner, vanligvis et minutt eller mer.

•Scrub felles mellom mutter og tappekran akselen å fjerne rusk løsnet av smøremiddel. Tørk mutteren med en klut til å rengjøre den mutteren overflaten.

•Sett en fastnøkkel eller boksen skiftenøkkel mutter og vri skiftenøkkelen mot klokken for å løsne mutteren. Hvis mutteren motstår løsne, nytt smøremiddel. Løsne mutteren med en skiftenøkkel og fjerne mutteren for hånd.

Tips og advarsler

  • Etter fjerner stikker mutteren, spray komponenten gjengede tappekran med smøring og rengjør komponenten med en pensel og klut før koble en mutter.