Hvordan fjerne en snø-demningen

February 26

Hvordan fjerne en snø-demningen

Is eller snø damer skjemaet når snøen hauger på på taket. Varmen fra bygningen fører taket blir varmt og smelter snøen, vanligvis på grunn av utilstrekkelig isolasjon på loftet. Når smeltet snø renner ned til den nederste kanten av taket over bjelkelaget, renner over en del av taket som ikke er oppvarmet fra loftet. Dette kan resultere i vannet refreezing. Denne isen bygger opp og skyver opp under at Helvetesild; Dette kan forårsake alvorlig skade på taket og selv bygningens interiør. Du bør fjerne is demninger før de gjøre noen skade.

Instruksjoner

•Examine taket til å identifisere hvor snøen er spuntveggstål opp. Noen deler av taket kan være mer utsatt for is dammer.

•Locate et område på bakken der du kan plassere en stige. Hvis bygningen er en historie, kan du sannsynligvis klare seg med en stigen. Hvis bygningen er to eller flere historier, må du bruke en forlengelse stigen. Finne et sted som er isfri så beina ikke slip.

•Trekk snøen av taket bruke taket rake. Dra nedover skråningen av taket og ikke over taklinjen. Det er lett å bryte kalde, sprø Helvetesild hvis du trekke rake i dem. Det er også enkelt å falle av en stige, så gå sakte og ta små "biter" av snøen.

•Ta hammer og meisel og chip dam en kanal i isen fra toppen av demningen nederst. Denne kanalen vil gi smeltevannet en avenue å strømme ut og på taket. Unngå å grave i Helvetesild da dette vil skade taket. Bruk vernebriller, som skår av isen kan være farlig. Det er vanligvis ikke nødvendig å fjerne hele Isdammen; bare gi utløp for vannet som faktisk gjør skade.

•Examine Isdammen og taket regelmessig. Hvis dammen fortsetter å bygge, eller du begynner å få vann lekker inn i bygningen, må du fjerne demningen. Dette kan gjøres ved hjelp av en trykksatt steam maskin som skyter varm damp ved dammen og isen smelter. Dette er en dramatisk og dyrt alternativ, så bare gjøre det hvis andre tiltak ikke løser problemet.