Hvordan fjerne en Schlage dørhåndtak

October 26

Dekorative dørhåndtak kan legge til estetisk appell en dør. Hvis du er en av de som foretrekker tradisjonelt dørhåndtak, men kan du vurdere å erstatte et dørhåndtak. Hvis du har en Schlage dørhåndtak, kan du fjerne den ganske raskt med bare et par enkle redskaper. Hvis du vil fjerne låsen for å få den re tastet, eller bare ønsker å endre utseendet på døren, følger noen enkle trinn for å fjerne din dørhåndtak.

Instruksjoner

•Plasser selv slik at du kan arbeide med innsiden del av dørhåndtak. Identifisere plasseringen av de to Phillips-head skruene som holder innsiden boliger i stedet. Se under innsiden tilgangsluke for plasseringen til håndtaket skruen. Det kan være skjult under en liten cover. Forsiktig lirke forsiden opp med en flat skrutrekker til å eksponere skruen.

•Skru to skruene fra låsen og en fra håndtaket. Sett de tre skruene til side i din beholder.

•Fjern begge sider av døren håndterer. Trekke innsiden lever ut mot innsiden av døren og håndtaket mot utendørs side av døren. Avsette begge brikkene.

•Åpne døren og plassere deg slik at du kan se klinke mekanismen i siden av døren. Finn de to Phillips-head skruene, og fjerne dem med din skrutrekker. Forsiktig Skyv låsen mekanismen ut på siden av døren og sett det til side.

Sette inn et nytt håndtak ved å reversere trinnene ovenfor, eller ved å følge produsentens instruksjoner inkluderer med det nye lås settet.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig mens du fjerner de to halvdelene av dørhåndtak. Liten registreringer kan ha samlet inne låsen over tid.