Hvordan fjerne en rusten kloakk felle Cap

October 25

Hvordan fjerne en rusten kloakk felle Cap

Husene i enkelte deler av landet har U-formet kloakk feller installert i den viktigste kloakknett, vanligvis i kjelleren eller kjeller. Trap er figuren holder kloakk avfall i svingen hele tiden, men avfallet tømmes og erstattet hver gang et toalett spyles ned eller dusj, badekar, eller vask brukes. To toppene av U-sving har felle lokk, som kan fjernes for tilgang til kobler husholdning side eller bysiden av fellen. Fjerne disse caps, er hvis fast, en enkel prosess å foreta.

Instruksjoner

•Plasser en halvmåneformet fastnøkkel rundt sentrale mutteren av hetten. Eller sted en stor flatskjerm-ledet skrutrekker i den sentrale sporet av hetten. Forsøk på å slå fastnøkkel eller skrutrekker mot klokken. Merk at større skiftenøkkel eller skrutrekker, jo bedre innflytelse.

Lysrøret trykk rundt kantene av lokket med en liten hammer eller side av den halvmåneformet fastnøkkel, samt siden av felle slutten. Dette vil hjelpe løsne rust og rusk som kan ha fått til trådene mellom cap og trap veggene. Bare gjøre små kraner, som noen feller er laget av støpejern som er ganske sprø. Forsøk å fjerne hetten med fastnøkkel eller skrutrekker.

•Apply en stor mengde smøring spray rundt omkretsen av felle cap, slik at væsken vil sive inn i trådene. Vente 15 minutter på smøremiddelet å trenge segl mellom trådene. Fjerne hetten med fastnøkkel eller skrutrekker.

Tips og advarsler

  • Hvis hetten har en gummi og du kan se at det er svulmende, peker dette mot en blokkering i i kloakken linjen. Ikke Fjern hetten i dette tilfellet som rå kloakk vil sprute av fellen.