Hvordan fjerne en renne fra Corian vask

October 8

Hvordan fjerne en renne fra Corian vask

Når fleste installerer Corian vasker bruker de ikke standard rørlegger er kitt for å tette avløp flensen til vasken. Oljer i rørlegger er kitt ofte gi Corian mål en konstant våt opptreden rundt avløpet. De fleste renne flenser på Corian synker tett med en klar silikon caulk. Til tross for forskjellen i segl er fjerne en renne fra Corian vask ikke annerledes enn fjerner avløpet fra noen andre vasken.

Instruksjoner

•Plasser en bøtte eller store beholder under p-fellen av vasken avløp avløp. Det er vann inni kurven av p-trap og bøtte fanger vann i stedet for den slippe på skap gulvet.

•Løsne slip mutteren som kobler baksiden av p-trap til vasken avløp røret kommer fra veggen med en slip-joint tang. Dreier mutteren mot klokken for å fjerne den fra dreneringsrør veggen. Løsne mutteren å sikre den andre enden av p-trap til avløp tailpipe kommer fra vasken med av slip-joint tang. Trekke p-trap fra vasken og tømme alle gjenværende vann inn i bøtte.

•Plasser en pipe skiftenøkkel rundt store mutteren sikring i avløpet til vasken. Spør en venn inn vasken avløp trådkorset håndtakene på et par tenger og holde avløpet stødig. Dette hindrer at avløpet å legge store mutteren.

•Vri mutteren mot klokken med pipe skiftenøkkel til du kan spinne mutteren fritt for hånd. Fjerne mutteren og de to skivene fra trådene i avløpet.

•Plasser en liten blokk av tre på slutten av eksosrøret. Tapp styret med hammer for å presse renne ut av vasken. Om nødvendig, spør hjelperen nøye scorer mellom avløp flens og vask med verktøyet kniv til å kutte gjennom silikon caulk som du skal peke avløpet opp. Trekk renne helt ut av vasken.

Tips og advarsler

  • Avreise tailpipe avløpet kan du trykke avløpet løs uten å legge utilbørlig press Corian vasken.