Hvordan fjerne en peis demper fra hengslene å rengjøre bak

September 23

Hvordan fjerne en peis demper fra hengslene å rengjøre bak

Riktig rengjøring og vedlikehold er avgjørende, enten du bruker din peis hver dag i vinter eller bare en eller to ganger i året. Uten riktig vedlikehold, kan aske og sot bygge opp i peisen, opprette en brannfare og fylle hjemmet ditt med skitt. Rengjøring din peis grundig, fra innsiden av enheten området bak demperen, er den beste måten å la den kjøre problemfritt.

Instruksjoner

•Fjern peisen rist og sett det til side. Sett en stor søppelbøtte like utenfor din peis. Sette på et par tunge gummihansker og plukke ut alle de forkullede Trestykkene du kan. Legg de tre delene i kan.

•Vacuum noen sot og aske fra innsiden av peisen din. Bruk en støvsuger med hepafilter kvalitet til jobben. Du bør også bære en ansiktsmaske å beskytte lungene fra fine partikler.

•Få inne i peisen hulrommet så langt du kan og skinne en lommelykt opp Pipa. Finn demperen, som er generelt ca 1 fot opp inne i Pipa.

•Bruk en skiftenøkkel fjerne fire skruer som holder demper stangen på plass. Avsette disse boltene på et trygt sted. Slå demperen sidelengs før den glir av stangen. Avsatt demperen og ren plass bak.