Hvordan fjerne en ovn Motor

September 7

Ovn termostaten styrer temperaturen i ditt hjem. Når temperaturen når en bestemt verdi, viser termostaten ovn og blåser på varme hjemmet. Når ovn viften ikke sparke i, kan du ha en feil motor. For å skifte motoren, trenger du å vite hvordan du fjerner den.

Instruksjoner

Slå av strømmen til ovnen på bryteren beredskap cut-off. Bryteren beredskap cut-off er en rød bryter ved ovnen enheten.

•Fjern tilgangspanelet blåser rommet. De fleste ovner krever bare at du løfter det på plass og trekk i panelet fra ovnen. Noen modeller har to skruene som fester panelet til ovnen. Skru ut skruene med en stjernetrekker og trekk i panelet fra ovnen.

•Locate ledninger på ovnen blåser motor og følg ledningene til ovn kontroll styret. Legg et stykke maskeringstape på hver ledning og skrive hvor ledningen på båndet med en blyant.

•Untwist wire nøtter som kobler ovnen ledninger til motor ledninger. Plasser plast wire nøtter tilbake over ovn ledningene til du er klar til å koble motoren.

Frakobles boltene som holder ovn viften forsamlingen til ovnen med en skiftenøkkel. Sikre boltene er vanligvis foran viften forsamlingen. Trekk samlingen blåser ut av ovnen.

•Vri viften forsamlingen på siden slik at motoren er mot deg. Fjerne tre montering boltene som fester motoren til blåseren bolig med en socket skiftenøkkel.

•Lokk med samlingen blåser over slik at det blåser hjulet eller ekorn bur, vender du. Fjern mutteren fra motorakselen med en socket skiftenøkkel. Slå viften forsamlingen på bunnen og dra motoren fra viften forsamlingen. Det kan være nødvendig å forsiktig trykke akselen med hammer for å tvinge aksel av blåser hjulet.

Tips og advarsler

  • Ikke "sopp" akselen hvis du må trykke på slutten. Dette vil gjøre det vanskelig å fjerne motoren eller installere det på nytt hvis bruker samme motor.
  • Alltid koble strøm til ovnen før eventuelle reparasjoner.